Menu

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn jullie openingstijden?

Klik HIER voor onze openingstijden.

2. Is het nodig om entreebewijzen te reserveren?

Dat hoeft in principe niet. Er zijn een paar uitzonderingen, die je wel van te voren moet reserveren. Kijk hiervoor op de pagina’s van kinderfeestjes en combinatietickets. Daarnaast moet je minimaal 2 dagen van te voren reserveren om gebruik te kunnen maken van de groepskorting vanaf 20 personen.

3. Hoe ontvang ik een informatiebrochure?

Een informatiebrochure kun je aanvragen met het informatieformulier op onze site.

4. Zijn er speciale arrangementen voor groepen?

Als je 2 dagen van te voren reserveert en je groep is groter dan 20 personen, kun je profiteren van 20% groepskorting. Als je binnenkort jarig bent, kan je ook een kijkje nemen bij onze kinderfeestjes voor speciale arrangementen.

5. Gelden er minimale lengtes/leeftijden voor bepaalde attracties?

In Plaswijckpark zijn 2 attracties waar een minimale leeftijd en/of lengte voor geldt. Wie in de Kangaroetsjjj wil moet minimaal 1,25 meter zijn. Je moet namelijk zittend in een bootje bij een touw kunnen. Als je 7 jaar of ouder bent en minimaal 1,25 meter mag je in de Kabelbaan. Je moet dan vanuit het zitje zelf de knop kunnen bedienen.

Daarnaast gelden voor onze waterfietsen, de trein en Vlottenvaart dat kinderen onder de 12 jaar altijd begeleid moeten worden door een volwassene van minimaal 18 jaar.

6. Vanaf welke leeftijd mag mijn kind zelfstandig naar Plaswijckpark?

Kinderen vanaf 14 jaar mogen zelfstandig Plaswijckpark bezoeken. Kinderen tot 14 jaar moeten te allen tijde begeleid worden door een volwassene van minimaal 18 jaar.

7. Zijn huisdieren toegestaan in Plaswijckpark?

Je huisdier mag mee naar Plaswijckpark, maar je moet hem wel aanlijnen. Klik hier voor de tarieven.

8. Mag ik eigen eten en drinken meenemen naar Plaswijckpark?

Uiteraard mag jij je eigen eten en drinken meenemen tijdens je bezoek aan Plaswijckpark, maar we hebben natuurlijk ook een restaurant vol lekkers. Met je eigen eten en drinken vragen wij je wel deze te nuttigen op de daarvoor bestemde picknickplaatsen in het park. Dit is niet mogelijk in het restaurant en op het terras.

Vier jij jouw verjaardagsfeestje en wil je een eigen taart meenemen? Ook dat kan in Plaswijckpark! Wanneer je deze in ons restaurant wilt oppeuzelen vragen wij hiervoor een vergoeding van € 10,00. Je krijgt van ons dan bordjes, bestek en een mes om de taart aan te snijden. Eet je hem liever gezellig op één van onze picknickplaatsen op, dan hoef je geen vergoeding te betalen. Helaas kunnen wij i.v.m. hygiëne-eisen geen taarten (gekoeld) bewaren.

9. Hoe bereid ik me het beste voor als ik als gehandicapte Plaswijckpark wil bezoeken?

Plaswijckpark is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Alles is gelijkvloers en er zijn toiletten voor mindervaliden aanwezig. Als je tijdelijk niet zo goed ter been bent of je kunt niet zo lang staan, dan kun je een gratis rolstoel reserveren.

10. Bestaat de mogelijkheid om rolstoelen te reserveren?

De rolstoelen van Plaswijckpark zijn beperkt beschikbaar. Als je er één wilt gebruiken, kun je het beste vooraf reserveren. Dit kun je doen door te bellen met (010) 418 18 36.

11. Waar kan ik een klacht indienen?

Wij proberen je verblijf in Plaswijckpark zo aangenaam mogelijk te maken. Heb je toch een klacht? Wij horen het graag. Je kunt je klacht sturen naar Ringdijk 20, 3053 KS Rotterdam, t.a.v. afdeling klachtenafhandeling. Of stuur een e-mail naar info@plaswijckpark.nl.

12. Is roken toegestaan in het park?

Vanaf 1 januari 2018 is Plaswijckpark rookvrij. Iedereen is en blijft welkom in Plaswijckpark. Dit geldt natuurlijk ook voor rokers. Daarom zijn er speciaal aangewezen plekken in het park waar roken wel mag. U vindt deze helder aangegeven op onze plattegrond en borden in het park.  De rest van het park is volledig rookvrij.

Plaswijckpark wil dat kinderen de ruimte en vrijheid krijgen om te spelen. Om deze ruimte en vrijheid te bieden creëert het park een veilige omgeving waar de kinderen zelf op ontdekking kunnen gaan. Daar past dan ook een rookvrije omgeving bij. Een rookvrije omgeving maakt kinderen weerbaarder om later zelf niet te gaan roken.

13. Welke mogelijkheden zijn er met de Rotterdampas?

Als Rotterdampashouder kun je kiezen uit twee aanbiedingen. Of één keer gratis entree op vertoon van je Rotterdampas of 50% korting je abonnement.

Het abonnement is persoonsgebonden en de korting is alleen geldig op het abonnement van de Rotterdampashouder zelf. Wil je gebruik van de mogelijkheid om met je Rotterdampas 50% korting op een abonnement te krijgen bij een ouder of grootouder abonnement (3, 4 of 5 personen), dan moet iedereen die onder dit ouder of grootouder abonnement vallen in het bezit zijn van een geldige Rotterdampas.

Het is niet mogelijk om online een abonnement met je Rotterdampas af te sluiten. Dit kan alleen bij de kassa aan het park.

14. Wat zijn de spelregels voor een abonnement?

Met een abonnement kun je onbeperkt één jaar lang komen genieten van een heerlijk dagje uit in Plaswijckpark. Je kunt vrij gebruikmaken van alle attracties, ook van alle extra activiteiten die wij organiseren bijvoorbeeld tijdens vakanties (met uitzondering van de griezelavonden tijdens Halloween). Na slechts vijf bezoeken heb je het abonnement er al uit! Ook kun je met een abonnement profiteren van diverse kortingen op een bezoek aan één van de ‘Dier & Park’ parken.

Spelregels:

  1. Je abonnement is strikt persoonlijk.
  2. Je abonnement is één jaar geldig vanaf de dag van aankoop.
  3. Toegang tot het park alléén op vertoon van je abonnementspas.
  4. Je abonnement is niet geldig tijdens incidentele avondopenstellingen, zoals Halloween.
  5. Kinderen onder de 14 jaar mogen niet onbegeleid het park in. Er dient te allen tijde begeleiding aanwezig te zijn van 18 jaar of ouder.

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl