Elke dag geopend! Vandaag van 10:00 tot 19:00 uur

Let op: Alle waterattracties zijn weer geopend

BSO's - Plaswijckpark

BSO’s

Spelen is hartstikke gezond! Zo leer je de wereld ontdekken. In ons overzichtelijke park kunnen kinderen op avontuur en de talloze speelmogelijkheden ontdekken. Kleintjes kunnen op kabouterjacht bij het Kabouterpad en oudere kinderen kunnen als echte wegpiraten door de verkeerstuin sjezen. Met mooi weer kun je kletsnat worden in de Havenspeeltuin, maar ook met hondenweer is ons park te gek. Ontdek 2000 vierkante meter binnenspeelplezier bij het Huis in de Heuvel of laat je fantasie erop los en bouw je mooiste kunstwerk met de blauwe blokken. Vergeet niet de dieren te bezoeken in Dierenwijck en kijk wie van de kinderen het beste de aapies kan na-apen.

Plaswijckpark is geschikt voor alle leeftijden. Hier worden ze constant uitgedaagd in speelgedrag. Bovendien kun je bij ons je kinderen makkelijk in de gaten houden.

Entreeprijs BSO’s

9,50 euro

Ga op avontuur en ontdekking

Plaswijckpark is de leukste bestemming voor BSO’s! Rennen, vliegen, ravotten, spetteren en nog veel meer. Een dagje Plaswijckpark is onvergetelijk. De leerlingen hebben gegarandeerd een heerlijke dag en de begeleiders ook.

Vul je dag aan met een lekkere hap

Wij regelen ook graag de lunch voor jullie! Bij je lunchreservering ontvang je een tijd
waarop je het door jullie gekozen menu kunt afhalen. Kies uit een patatje mèt, een Gezonde hap of een Stoere Hap. De Stoere hap bestaat uit een patatje mèt, een pakje Wicky 0% en een waterijsje. Voor een kleine meerprijs kan je dit aanvullen met mini kaassoufflés (3 stuks), kipnuggets (3stuks), mini frikandellen (3 stuks) of een mix (3 stuks).

De Gezonde hap bestaat uit een wit puntje met kaas, een krentenbol en een pakje Wicky 0%. Voor een kleine meerprijs kan je dit aanvullen met een waterijsje.

Let op: je reserveert een lunchoptie voor de hele groep. Zijn er speciale dieetwensen vanwege een allergie neem dan even contact met ons op.

Los bij te boeken

Wil je geen verzorgde lunch bijboeken, maar jullie leerlingen of begeleiders wel wat extra’s
aanbieden tijdens je dagje weg? Dan is dat geen probleem. Je kan kiezen uit een waterijsje of een consumptiebon voor warme drank, sourcy rood/blauw of appelsap.

Scroll naar boven