Elke dag geopend! Vandaag van 10:00 tot 18:00 uur

Let op: op 23 mei zijn wij geopend tot 16.30 uur

Contact en route - Plaswijckpark

Contact en route

Hoe vind je Plaswijckpark?

Adres

Ringdijk 20
3053 KS Rotterdam

Telefoon

(010) 418 18 36

KVK

70555176

Heb je een vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen, of vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

  • Indien van toepassing

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer zijn wij hartstikke goed bereikbaar. Maak er een extra leuke dag van en begin jouw avontuur al in de tram, metro of bus! Vraag je ouders, opa en oma of oppas om de auto een dagje te laten staan. Dat is hartstikke duurzaam, zorgt voor minder files en dan hoef je ook niet lang naar een parkeerplaats te zoeken.

Ontdek hoe jij het snelste met het openbaar vervoer naar Plaswijckpark komt.

Met de auto

Toch het makkelijkst om met de auto te komen? Wij raden aan om ons adres in te stellen op Google Maps. Zo vind je altijd de snelste route.

Parkeren

Met personenauto’s kan beperkt (gratis) geparkeerd worden op het parkeerterrein bij de ingang. Omdat het aantal parkeerplekken beperkt is, adviseren wij om met het openbaar vervoer te komen. Het parkeerterrein ligt aan de kruising van de Ringdijk en de Adrianalaan.

Bij drukte op feest- en vakantiedagen kunt u gebruik maken van de overloopparkeerplaats op de Ringdijk 84.

Let op: Dit kan alleen op aanwijzingen van het aanwezige personeel.

Houd alsjeblieft rekening met onze buren door niet voor uitritten te parkeren, te hard te rijden of afval op straat achter te laten. Onze hartelijke dank hiervoor.

Scroll naar boven