Elke dag geopend! Vandaag van 10:00 tot 18:00 uur

Let op: op 23 mei zijn wij geopend tot 16.30 uur

Over Plaswijckpark - Plaswijckpark

Over Plaswijckpark

Plaswijckpark is er al 100 jaar lang voor iedereen! In 1923 werd het park opgericht met wandeltuinen, een speeltuin voor kinderen met een draaimolen, een glijbaan en een doolhof met lachspiegels. Ook waren er al wat dieren, zoals vogels en apen. Honderd jaar later hebben wij nog steeds een buurtfunctie, maar een stuk meer avontuurlijke attracties en spannende bewoners vanuit de hele wereld zoals wallaby’s en zwarte zwanen. Het park heeft een hele rijke geschiedenis. De kans is groot dat je iemand kent die al een keer Plaswijckpark heeft ontdekt!

Geschiedenis

In je leven maak je heel wat mee. Kun je nagaan hoeveel je hebt meegemaakt als je al 100 jaar oud bent! De spannendste, leukste en meest spraakmakende gebeurtenissen delen wij graag met jou.

Duurzaamheid

Dat wij de natuur heel erg belangrijk vinden, hoeven we jullie niet meer te vertellen. We willen natuurlijk dat jullie nog jarenlang van de aarde (en Plaswijckpark) kunnen blijven genieten! Daarom zijn wij een aantal jaar geleden al overgegaan op zonnepanelen, hebben we een elektrische trein, zijn de verkeersborden gemaakt van duurzaam bamboe en zorgen we natuurlijk heel goed voor de dieren. Ook in de horeca is nu de volgende stap richting duurzaamheid gezet en zijn alle verpakkingen sinds kort biologisch afbreekbaar. Wat doe jij voor het milieu?

Aanbod horeca

Afval scheiden

Elektrische boemeltrein

Werken bij Plaswijckpark

Plaswijckpark is hèt eigenwijze en vrolijke speelpark voor kinderen tot 12 jaar en hun ouders/verzorgers en grootouders. Ons goed onderhouden park wordt gekenmerkt door de prachtige natuur. In onze Wandelwijck kunnen bezoekers relaxen en van de rust genieten. In Dierenwijck is het een echte beestenboel en in Speelwijck kunnen de kinderen flink ravotten. Bij Plaswijckpark werken mensen met passie die van nature een stapje extra zetten. Plaswijckers herken je aan het plezier waarmee ze werken, zij geven onze bezoekers een geweldige ervaring.

Ben jij een echte Plaswijcker? Dan willen we graag met je in gesprek.

Assistent teamleider horeca

36 – 40 uur

Als assistent teamleider van de afdeling ben je mede verantwoordelijk voor de horeca-beleving van onze bezoekers. Jouw speerpunten hierbij zijn kwaliteit, ambitie, creativiteit en product- en marktkennis. Jouw werkwijze is erop gericht om op een inspirerende manier leiding en ondersteuning te geven aan ca. 4 tot 15 medewerkers. Tevens heb je de potentie om onze

Technisch medewerker

32 – 40 uur

Goed verzorgde attracties, speeltoestellen en dierenverblijven zijn van groot belang voor de veiligheid van onze bezoekers. In de functie van technisch medewerker lever jij daar een grote bijdrage aan en werk je mee aan een onbezorgd dagje uit van onze gasten. Wat ga je doen ? Wanneer moet jij echt solliciteren ? Waarom zou je

Stagiaire Frontoffice & Attracties & Horeca

Ben jij op zoek naar een leerzame stageplaats? Dan zit je bij Plaswijckpark goed! Bij Plaswijckpark proberen wij jou zoveel mogelijk te leren door je op alle afdelingen te laten meelopen. Graag bespreken wij met jou wat je het liefst doet en wat het beste past bij je opleiding. Wat kom je bij ons doen?

Kinderraad

Sinds de zomer van 2018 komt de kinderraad vier keer per jaar bij elkaar. De kinderen vergaderen over wat ze spannend of saai vinden. Wij luisteren vol interesse naar hun creatieve ideeën. Ook vertellen ze ons wat ze belangrijk vinden. Ieder kind is even speciaal, zegt de kinderraad. Alle kinderen hebben het naar hun zin in Plaswijckpark, maar het kan natuurlijk altijd nog leuker en beter.

Kinderraad als afspiegeling
van Rotterdam

We willen graag dat kinderen uit alle buurten van Rotterdam vertegenwoordigd zijn in de kinderraad. Op deze manier zien we de diversiteit van de stad terug in onze kinderraad.

Kinderraad heeft echt iets te vertellen in Plaswijckpark

Als je een park hebt dat speciaal voor kinderen is, dan is de mening van kinderen over het park natuurlijk erg belangrijk. Bovendien zijn kinderen vaak goed in het bedenken van simpele oplossingen. Juist daarom heeft Plaswijckpark een kinderraad opgericht. Een groep kinderen tussen de zeven en twaalf jaar vertelt aan mensen van het park wat ze leuk vinden, wat ze niet leuk vinden en wat ze graag willen.

Weet wat er speelt in de Kinderraad

Scroll naar boven