Elke dag geopend! Vandaag van 10:00 tot 18:00 uur

Let op: alle waterattracties zijn geopend

Kinderraad - Plaswijckpark

Kinderraad

Als je een park hebt dat speciaal voor kinderen is, dan is de mening van kinderen over het park natuurlijk erg belangrijk. Bovendien zijn kinderen vaak goed in het bedenken van simpele oplossingen. Juist daarom heeft Plaswijckpark een kinderraad opgericht. Een groep kinderen tussen de zeven en twaalf jaar vertelt aan mensen van het park wat ze leuk vinden, wat ze niet leuk vinden en wat ze graag willen.

Samen bouwen we aan een nog leuker Plaswijckpark

Sinds de zomer van 2018 komt de Kinderraad vier keer per jaar bij elkaar. De kinderen vergaderen over wat ze spannend of saai vinden. Wij luisteren vol interesse naar hun creatieve ideeën. Ook vertellen ze ons wat ze belangrijk vinden. Ieder kind is even speciaal, zegt de Kinderraad. Alle kinderen hebben het naar hun zin in Plaswijckpark, maar het kan natuurlijk altijd nog leuker en beter.

Kinderraad als afspiegeling
van Rotterdam

We willen graag dat kinderen uit alle buurten van Rotterdam vertegenwoordigd zijn in de kinderraad. Op deze manier zien we de diversiteit van de stad terug in onze kinderraad.

We luisteren naar de Kinderraad

We gebruiken de manier waarop de Kinderraad naar ons park kijkt, bij onze nieuwe plannen. We nemen de kinderraad heel serieus. Wat we zelf bedenken wordt alleen maar beter door naar de kinderraad te luisteren.

Weet wat er speelt

Er valt een hoop te beleven in Plaswijckpark. Geen dag is hetzelfde. Wil jij niks missen? Blijf dan op de hoogte van de laatste nieuwtjes op deze pagina.

Scroll naar boven