Menu

Kinderraad 2020

De kinderraad van Plaswijckpark is weer bijeengekomen! De eerste kinderraadsvergadering van 2020 heeft woensdag 8 januari plaatsgevonden. De kinderraad denkt mee over wat er speelt in Plaswijckpark in de vorm van leuke activiteiten en een vergadering. Tijdens deze vergadering is het volgende onderwerp besproken: gezonde voeding in combinatie met het horeca aanbod van Plaswijckpark.

Programma

De kinderen van de kinderraad zijn aan de slag gegaan met een vragenlijst over gezonde voeding. Hierin werd hen gevraagd wat zij op een dag eten en hoeveel zij bewegen. Gastspreker Michelle de Gelder van Diƫtistenpraktijk Michelle de Gelder heeft ons meer verteld over gezonde voeding. Wat heeft je lichaam nodig op een dag en wat verstaan we onder gezonde voeding? Na de presentatie zijn de kinderen naar Restaurant in de Heuvel gegaan om daar een aantal van de huidige producten van het restaurant te proeven. Wat vinden zij van het huidige aanbod ten opzichte van de 0% suiker of vegetarische varianten?

Met de input van de kinderraad gaat Plaswijckpark kijken naar het huidige aanbod van het restaurant en hoe dit gezonder kan. Denk hierbij aan 0% suiker varianten zoals de Coolbear limonade die Plaswijckpark al aanbiedt of een vegetarische variant.

kinderraad 8 januari 2020 plaswijckpark

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.