Elke dag geopend! Vandaag van 10:00 tot 19:00 uur

Let op: Alle waterattracties zijn weer geopend

Eten en drinken - Plaswijckpark

Eten en drinken

Van al dat ravotten krijg je natuurlijk honger als een paard. Gelukkig valt er in Plaswijckpark genoeg te smullen. Voor iedere lekkerbek is wel een (gezonde) snack, complete maaltijd of verfrissend drankje te vinden in onze verschillende horecagelegenheden.

Speelwijck

Smultent

Aan het nieuwe Ravotplein staat de Smultent. De naam zegt het eigenlijk al, hier kun je smullen van allerlei lekkernijen zoals donuts en diverse koeken. Neem een vers bakkie koffie om de dag mee te starten of lekker voor onderweg.

Let op: je kunt hier alleen pinnen.

Dierenwijck

De Boshut

In de Boshut maken ze de aller-, maar dan ook echt de allerlekkerste pannenkoeken. Speciaal voor de grote smulpapen en lekkerbekken. Het restaurant ligt in Dierenwijck vlak naast de Vlottenvaart. Je kan zowel binnen als buiten eten.

Let op: je kunt hier alleen pinnen.

Speelwijck

Havenzicht

De lekkerste frietjes eet je bij Havenzicht. Neem een hap van een vega kroket en geniet van een fris drankje of van een ijskoude Slush Puppie. Havenzicht vind je bij de Havenspeeltuin.

Let op: je kunt hier alleen pinnen.

Wandelwijck

IJskiosk

Bij de IJskiosk kun je natuurlijk terecht voor ijsjes in allerlei soorten en maten. Maar je kunt er ook heen voor een suikervrije Slush Puppie! De IJskiosk is te vinden op het plein bij de draaimolen en de opstapplaats van de Boemeltrein.

Let op: je kunt hier alleen pinnen.

Speelwijck

Restaurant in de Heuvel

Wees gewaarschuwd: bij het grootste restaurant is het moeilijk kiezen uit het verrukkelijke aanbod. Van een kop koffie met iets lekkers tot complete menu’s. En moeten papa en mama even bijtanken? Dan kun jij blijven ravotten in de speeltuin, want het terras van Restaurant in de Heuvel zit hier pal naast!

Weet wat er speelt

Er valt een hoop te beleven in Plaswijckpark. Geen dag is hetzelfde. Wil jij niks missen? Blijf dan op de hoogte van de laatste nieuwtjes op deze pagina.

Scroll naar boven