Elke dag geopend! Vandaag van 10:00 tot 18:00 uur

Let op: de waterattracties zijn geopend

Beestachtige Kinderraad - Plaswijckpark

Beestachtige Kinderraad

Op 4 oktober kwam de Kinderraad weer bij elkaar en dit keer wel op een hele bijzondere dag. Het was namelijk Dierendag! In Plaswijckpark is het eigenlijk iedere dag Dierendag, maar ook deze dag zetten we alle bewoners van Dierenwijck nog een beetje extra in het zonnetje! De Kinderraad heeft namelijk wat heerlijks gemaakt.

Speciaal voor Dierendag mochten de kinderen uit de Kinderraad een kijkje nemen in de dierenkeuken. Onze dierenverzorger Cees ging samen met de kinderen overheerlijke taarten maken. Tussendoor vertelde de kinderen over hun favoriete dier in Plaswijckpark. Onze dierenverzorger wist hier natuurlijk wel een paar leuke weetjes over. Wist je bijvoorbeeld dat de otters er heel lief en onschuldig uitzien, maar ze ook erg hard kunnen bijten? Ik zou ze dus niet proberen te aaien…

Na het klaarmaken van deze traktatie gingen ze met hun zelfgemaakte creaties naar Dierenwijck om ze aan de dieren te geven. Zo gingen we de hertenweide in, de parkieten volière en zelfs in het vari verblijf! Alle dieren begonnen direct met smullen van deze heerlijke traktatie.

We hebben de middag afgesloten met een speciale tekening voor Dierendag. Het was weer een geweldige middag waarin weer mooie herinneringen zijn gemaakt en de dieren hebben genoten van de heerlijke taarten.

De volgende Kinderraadvergadering is volgend jaar pas weer 🙂

Scroll naar boven