Elke dag geopend! Vandaag van 10:00 tot 19:00 uur

Let op: Alle waterattracties zijn weer geopend

Buiten Archief - Plaswijckpark

Buiten

Minigolf

De golfbaan in haventhema is te vinden voor de speelkas in Dierenwijck. Met wie ga jij een potje golven? Speel in teams samen met elkaar of versla je tegenstander. Houd de score bij met de handige scorekaartjes! Lukt het jou om de bal te putten in alle (14) holes? Laat maar eens zien wat je

Minigolf Lees verder »

Avonturenbeek

Ga op avontuur in de Avonturenbeek! Spring in de beek, klim over bruggetjes en klauter van de watertrap. Opa kijkt wel toe hoe jij de held uithangt. Wie weet spettert hij wel even mee! Na al dat klieren heb je vast trek gekregen in een pannenkoek van de Boshut.

Avonturenbeek Lees verder »

Boerenplein

Trek je klompen aan en steek je handen uit je mouwen op het Boerenplein. Zet je speurneus op en zorg dat je Boer Arie spot. Speciaal voor scholen start hier op het Boerenplein zijn speurtocht om een echte superspeurder te worden! Hoor je opeens getok en ben je nieuwsgierig welk dier dit is? Volg dan

Boerenplein Lees verder »

Aai-land

In het Aai-land loop je zo tussen de dieren. Er zijn ezels, kippen, en paarden. En allemaal willen ze vast even kennismaken. Wist je dat je volgens onderzoekers écht gelukkiger kan worden van knuffelen? Het Aai-land is een plek waar je de dieren ook zelf mag aaien, stelletje gelukzakken dat jullie zijn!

Aai-land Lees verder »

Kabouterpad

Ojee, jullie hebben het er maar druk mee! De kleine lolbroeken hebben zich verstopt voor de boswachter. Ga op kabouterjacht en speur het Kabouterpad af op zoek naar kaboutersporen. Kijk goed bij het huisje, tussen de bomen en langs de auto, want ze weten zich goed te verstoppen op het kleurrijke pad. Hoeveel kabouters tel

Kabouterpad Lees verder »

Kabelbaan

Klim in de kabelbaan en gaan met die banaan! Vlieg met grote snelheid over het water en voel je zo vrij als een vogel. Als je durft natuurlijk en van een beetje spanning en hoogte houdt, want de kabelbaan is wel 7 meter hoog. Vergeet je niet te zwaaien naar je ouders?

Kabelbaan Lees verder »

Engelse tuin

De Engelse tuin is een prachtige groene oase centraal in Plaswijckpark. De fonteinen zorgen voor het rustgevende geluid van stromend water. Prima plekje waar je je ouders met gerust hart achter kunt laten. Kun je zelf lekker gaan vliegen in de kabelbaan om de hoek!

Engelse tuin Lees verder »

Picknickweide

De Picknickweide ligt direct aan de Bergse Plas. Lekker picknicken aan het water dus. Mocht je de kriebels krijgen van lang stilzitten: hier is genoeg plek om te gymnastieken of te voetballen. Of verzin zelf een gaaf spel dat je ouders of misschien Plaswijckpark medewerkers even mee kunnen komen spelen!

Picknickweide Lees verder »

Smultent

Aan het nieuwe Ravotplein staat de Smultent. De naam zegt het eigenlijk al, hier kun je smullen van allerlei lekkernijen zoals donuts en diverse koeken. Neem een vers bakkie koffie om de dag mee te starten of lekker voor onderweg. Let op: je kunt hier alleen pinnen.

Smultent Lees verder »

Scroll naar boven