Menu

Winterwijck

Beleef Plaswijckpark in gezellige winterse sferen. Lekker ravotten terwijl er duizenden lampjes in het park branden, samen met familie en vriendjes warme chocolademelk drinken en genieten van de winterse activiteiten die er te doen zijn. Speel bijvoorbeeld een potje curling of ijs sjoelen en leef je uit op de skiloopbaan!

Haal wat te eten of te drinken om even bij te komen of om lekker op te warmen. Zodat je vervolgens weer lekker verder kan genieten van ijskoud speelplezier!

Schaatsen op de schaatsbaan

De overdekte schaatsbaan van 500m2 staat voor je klaar! Nog tot en met 6 maart 2022 kan je al je schaatskunsten laten zien op de schaatsbaan van Plaswijckpark.

Naast de schaatsbaan vind je het sfeervolle, verwarmde poffertjesrestaurant Smikkel & Slurp, met uitzicht op het ijs. Hier kun je opwarmen met een lekker drankje, zoals warme chocolademelk met slagroom of geniet van overheerlijke poffertjes!

Je mag gratis gebruikmaken van onze schaatsen, maar je kan uiteraard ook je eigen schaatsen meenemen. Je mag uitsluitend met kunst- en ijshockeyschaatsen de schaatsbaan op. Voor de kleintjes hebben wij ook dubbele ijzers en helmen. Let op: handschoenen zijn verplicht op de schaatsbaan. Heb je geen handschoenen meegenomen? Dan kan je deze kopen bij de kadowinkel of bij het poffertjesrestaurant naast de schaatsbaan. Heb je een schaatshulp nodig? Die hebben wij voor je klaarstaan! Onze leuke pinguïns en bananen helpen je om stevig over het ijs te glijden.

Voorjaarsvakantie: 26 februari – 6 maart 2022

De voorjaarsvakantie staat voor de deur en wij hebben goed nieuws: alle mooie events die gepland stonden voor de kerstvakantie zijn doorgeschoven! Zo staat de overdekte schaatsbaan van echt ijs nog tot en met 6 maart. Hier kun je niet alleen al je schaatskunsten tonen, maar ook lekker dansen tijdens de schaatsdisco! Je kunt gratis gebruikmaken van de schaatsen of zelf kunst- of ijshockeyschaatsen meenemen. Let op: handschoenen zijn verplicht op de schaatsbaan.

Tijdens de voorjaarsvakantie kun je ook winterknutselen, marshmallows roosteren, curlen, ijssjoelen, ijshockeyen, los gaan op de skiloopbaan en geschminkt worden. Bovendien ontvangen alle kinderen een stempelkaart om al de extra winterse activiteiten af te stempelen. Bij een volle stempelkaart mag je grabbelen in de grabbelton! Kom jij ook langs tijdens de voorjaarsvakantie?

Klik hier om een ticket te reserveren

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.