Menu

Winterwijck

14 december 2019 t/m 1 maart 2020

Met Winterwijck vier je de winter in Plaswijckpark! Van 14 december 2019 t/m 1 maart 2020 kan je genieten van heel veel winters plezier. Kerstbomen, lichtjes, winterse spellen en niet te vergeten de overdekte schaatsbaan!

Geniet deze winter van nog meer leuke activiteiten tijdens de Winterwijck Wonder Dagen. De Winterwijck Wonder Dagen worden nog georganiseerd op 30 en 31 januari.

Winterwijck

Tijdens Winterwijck beleef je Plaswijckpark in gezellige winterse sferen. Speel een potje curling of glijhockey en leef je uit op de langlaufbaan. Vergeet niet de overdekte schaatsbaan van 500m2 waar jij de mooiste pirouettes kan laten zien (die overigens nu ook al staat)! De toegang en de schaatshuur zijn gratis voor alle bezoekers van het park Wil je even lekker opwarmen? Bij de schaatsbaan kan je smullen van heerlijke poffertjes in poffertjesrestaurant Smikkel en Slurp.

Winterwijck is er van 14 december 2019 t/m 1 maart 2020.

Winterwijck Wonder Dagen

Geniet deze winter van de leukste activiteiten tijdens de Winterwijck Wonder Dagen. Met je stempelkaart op zak ga jij het park in om alle extra activiteiten af te gaan. Hang jouw wens in de wensboom, knutsel de leukste knutsels en speel heel veel leuke winterse spelletjes. Speur met de speurtocht door het park en los de vragen op. Kom tot slot lekker bij de open haard zitten om te luisteren naar een mooi voorleesverhaal. Met hondenweer kan je helemaal losgaan op de overdekte schaatsbaan, in binnenspeeltuin Huis in de Heuvel of bekijk een theatervoorstelling om 15:00 uur. De Winterwijck Wonder Dagen worden in januari georganiseerd op 30 en 31 januari.

 

Schaatsbaan

De overdekte schaatsbaan van 500m2 staat weer voor je klaar! Van 1 november 2019 t/m 1 maart 2020 kan je al je schaatskunsten laten zien op de schaatsbaan in Plaswijckpark. Maak de mooiste pirouettes op echt ijs op deze schaatsbaan in Rotterdam!

Naast de schaatsbaan vind je het sfeervolle, verwarmde poffertjesrestaurant Smikkel & Slurp, met uitzicht op het ijs. Hier kun je opwarmen met een lekker drankje, zoals warme chocolademelk met slagroom of geniet van overheerlijke poffertjes!

Je mag gratis gebruikmaken van onze schaatsen, maar je kan uiteraard ook je eigen schaatsen meenemen. Je mag uitsluitend met kunst- en ijshockeyschaatsen de schaatsbaan op. Voor de kleintjes hebben wij ook dubbele ijzers en helmen. Let op: handschoenen zijn verplicht op de schaatsbaan. Heb je geen handschoenen meegenomen? Dan kan je deze kopen aan de kassa of bij het poffertjesrestaurant naast de schaatsbaan.

Heb je een schaatshulpje nodig? Die hebben wij voor je klaarstaan! Onze leuke pinguïns en bananen helpen je om stevig over het ijs te glijden. Gelieve geen eigen schaatshulpmiddelen en geen ijshockeysticks mee te nemen.

Winterabonnement

Wil je de hele winter losgaan in Plaswijckpark? Dat kan met het winterabonnement! Het winterabonnement is geldig van 1 november 2019 tot 1 april 2020. Je kan al je kunsten laten zien op de schaatsbaan, los gaan in de binnenspeeltuin, meelachen met het theater en meedoen met de leukste activiteiten in de kerstvakantie tijdens Winterwijck en de Winter Wonderdagen. Koop dus snel jouw winterabonnement voor heel veel winterpret!

Schaatsfeest

Schaatsfanaten opgelet! Je kan weer een schaatsfeestje vieren in Plaswijckpark! Het schaatsfeest is te reserveren vanaf 1 november 2019 t/m 1 maart 2020. Nodig al je vrienden en vriendinnen uit en krijg een uur les van een ervaren schaatser. Daarna ken jij de leukste trucs voor op het ijs!

Je mag gratis gebruikmaken van onze schaatsen, maar je mag ook je eigen schaatsen meenemen. Uitsluitend kunst- en ijshockeyschaatsen zijn toegestaan op de schaatsbaan.

Van al dat schaatsen krijg je natuurlijk beretrek. Bij jouw feestje zit het Poffertjesmenu inbegrepen. Overheerlijke poffertjes met poedersuiker en boter, siroop zonder suiker en een leuke verrassing! Nu heb je weer nieuwe energie om helemaal los te gaan in het park.

Inbegrepen in het feest: een uur schaatsles, schaatshuur, het Poffertjesmenu en de entree tot Plaswijckpark. Let op: handschoenen zijn verplicht op de schaatsbaan. 

Reserveer hier je schaatsfeest!

Schaatslessen

Kunstrijvereniging de Drechtsteden komt schaatslessen geven op onze overdekte schaatsbaan. Je kunt op elk niveau instappen en elke week starten. Je begint met de basisbeginselen van schaatsen, zoals remmen, vallen en opstaan. Ook leer je de eerste beginselen van het kunstrijden, zoals schaatsen op 1 been en een rondje maken. Waar je eindigt, ligt helemaal aan jou! Misschien maak je na vijf lessen wel super mooie pirouettes. Aan het einde van de lessen ontvang je een mooi schaatsdiploma!

Deelname

Je kan je opgeven voor de schaatslessen tot 21 januari 2020. De lessen vinden elke dinsdag plaats om 16:00 uur tot 16:45. Tijdens de vakantie zijn er geen schaatslessen. Je volgt 5 lessen voor 50 euro. Bij je eerste les krijg je een strippenkaart, deze geldt als bewijs van deelname aan de lessen. Vanaf 15:30 uur kun je met deze strippenkaart ook zonder verdere entreekosten het park betreden. De schaatslessen starten om 16:00 uur. Geef je snel op via het formulier!

Schoolschaatsen

Kom schaatsen met je klas op echt ijs in Plaswijckpark! Je kunt kiezen uit vrij schaatsen of schaatsles op de schaatsbaan van 500 m2. Of je nu gewoon wilt komen glijden en glibberen, of de kunst van het schaatsen onder de knie wilt krijgen, ijspret gegarandeerd! Wij hebben gratis schaatsen klaarstaan voor de hele klas, neem wel zelf je handschoenen mee, deze zijn verplicht. Heb je geen handschoenen, dan kun je deze bij ons kopen.
Meer informatie vind je hier.

 

 

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl