Menu

Winterwijck

Beleef Plaswijckpark in gezellige winterse sferen. Lekker ravotten terwijl er duizenden lampjes in het park branden, samen met familie en vriendjes warme chocolademelk drinken en genieten van de winterse activiteiten die er te doen zijn. Speel bijvoorbeeld een potje curling of ijs sjoelen en leef je uit op de skiloopbaan!

Haal wat te eten of te drinken om even bij te komen of om lekker op te warmen. Zodat je vervolgens weer lekker verder kan genieten van ijskoud speelplezier!

Schaatsen op de schaatsbaan

De overdekte schaatsbaan van 500m2 staat vanaf 1 december voor je klaar! Van 1 december 2021 t/m 6 maart 2022 kan je al je schaatskunsten laten zien op de schaatsbaan van Plaswijckpark.

Naast de schaatsbaan vind je het sfeervolle, verwarmde poffertjesrestaurant Smikkel & Slurp, met uitzicht op het ijs. Hier kun je opwarmen met een lekker drankje, zoals warme chocolademelk met slagroom of geniet van overheerlijke poffertjes!

Je mag gratis gebruikmaken van onze schaatsen, maar je kan uiteraard ook je eigen schaatsen meenemen. Je mag uitsluitend met kunst- en ijshockeyschaatsen de schaatsbaan op. Voor de kleintjes hebben wij ook dubbele ijzers en helmen. Let op: handschoenen zijn verplicht op de schaatsbaan. Heb je geen handschoenen meegenomen? Dan kan je deze kopen bij de kadowinkel of bij het poffertjesrestaurant naast de schaatsbaan. Heb je een schaatshulp nodig? Die hebben wij voor je klaarstaan! Onze leuke pinguïns en bananen helpen je om stevig over het ijs te glijden.

Winterabonnement

Wil je de hele winter losgaan in Plaswijckpark? Dat kan met het winterabonnement! Het winterabonnement is geldig van 1 november 2021 tot 1 maart 2022. Je kan al je kunsten laten zien op de schaatsbaan, los gaan in de binnenspeeltuin en meedoen met de leukste activiteiten in de kerstvakantie. Koop dus snel jouw winterabonnement voor heel veel winterpret!

Winterwijck en de schaatsbaan zijn er vanaf 1 december 2021 tot en met 6 maart 2022

Klik hier om een ticket te reserveren

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.