Plaswijckpark | Het wintert in Plaswijckpark - Plaswijckpark
Menu

Het wintert in Plaswijckpark

Op zaterdag 15 december 2018 opent Plaswijckpark de deuren voor Winterwijck. Het park wordt omgetoverd tot een winters paradijs. Dat is genieten voor jong en oud! Kerstbomen, lichtjes, winterse spellen en niet te vergeten de grote overdekte schaatsbaan!

Tijdens Winterwijck is er voor iedereen wat te doen. Houd jezelf warm op onze langlaufbaan en speel een potje curling of bekijk het prachtige kerstdorp. De binnenspeeltuin “het Huis in de Heuvel” is altijd lekker warm dus ideaal tijdens de koude dagen.  Daarnaast hebben we elk weekend, op woensdagen en in de kerstvakantie voorstellingen in ons theater. Wil je onbeperkt genieten deze winter, kies dan voor een winterabonnement. Hiermee kun je tot en met 29 maart onbeperkt naar binnen.

Ben je hongerig geworden van alle winterpret? Geen probleem. In ons pannenkoekenrestaurant “De Boshut” krijg je nu de tweede pannenkoek gratis. Dat wordt heerlijk smikkelen en smullen. Het pannenkoekenrestaurant is net als ons theater elk weekend, op woensdagen en in de kerstvakantie geopend.

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl