Menu

Combinatietickets

Je bezoek aan Plaswijckpark combineren met een andere leuke Rotterdamse attractie? Dat kan! Wij hebben de volgende combinatieticket voor je.
(Onderstaande prijzen zijn inclusief de entree tot Plaswijckpark.)

Miniworld Rotterdam

Combineer je bezoek aan Plaswijckpark ook eens met Miniworld Rotterdam! Dit kan eventueel ook op een andere dag.

Kom en ga op ontdekkingsreis in Miniworld Rotterdam. Er is voor iedereen wat te beleven! In de grootste miniatuurwereld van de Benelux maken de mini-bewoners van alles mee. Ze werken, wonen, reizen en onderweg beleven ze allerlei avonturen. Zo duurt een dag in Miniworld Rotterdam maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. En als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ruim 27.000 bewoners en komt de wereld weer tot leven. Overal snellen treinen naar hun bestemming, vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa… alles lijkt in beweging.

Je kan de combinatietickets kopen via de webshop van Miniworld Rotterdam of aan de kassa bij Plaswijckpark. Kinderen van 2 jaar betalen alleen het kaartje voor Plaswijckpark.

Voordat je naar Plaswijckpark gaat, is het altijd goed om even van te voren te reserveren. Dit kan door te bellen met 010-4181836 of via de optie ‘ik heb al een ticket’. Voor Miniworld Rotterdam hoef je niet van te voren te reserveren.

Kijk voor de actuele openingstijden van Miniworld Rotterdam op hun website.

Miniworld Rotterdam

Weena 745
3013 AL Rotterdam

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.
* Let op! U dient op eigen gelegenheid naar de betreffende locatie toe te gaan.
* Dit combinatieticket is geldig van 1 januari 2022 t/m 31 december 2022.

Kinderen (2 tot 3 jaar)
€ 14,95
Kinderen (3 t/m 11 jaar)
€ 22,91
Vanaf 12 jaar en ouder
€ 26,69

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.