Menu

Combinatietickets

Je bezoek aan Plaswijckpark combineren met een andere leuke Rotterdamse attractie? Dat kan! Wij hebben de volgende combinatietickets voor je.
(Onderstaande prijzen zijn inclusief de entree tot Plaswijckpark.)

Miniworld Rotterdam

Kom en ga op ontdekkingsreis in Miniworld Rotterdam. Er is voor iedereen wat te beleven! In de grootste miniatuurwereld van de Benelux maken de mini-bewoners van alles mee. Ze werken, wonen, reizen en onderweg beleven ze allerlei avonturen. Zo duurt een dag in Miniworld Rotterdam maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. En als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ruim 27000 bewoners en komt de wereld weer tot leven. Overal snellen treinen naar hun bestemming, vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa… alles lijkt in beweging.

Combineer je bezoek aan Plaswijckpark ook eens met Miniworld Rotterdam! Dit kan eventueel ook op een andere dag (maar wel in het betreffende seizoen).

Kinderen van 2 jaar betalen alleen het kaartje voor Plaswijckpark. Voor dit arrangement hoef je niet te reserveren. Je kunt een combinatieticket alleen kopen bij de entree in Plaswijckpark of bij Railz Miniworld.

Kijk voor de actuele openingstijden van Miniworld Rotterdam op hun website.

Miniworld Rotterdam

Weena 745
3013 AL Rotterdam

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.
* Let op! U dient op eigen gelegenheid naar de betreffende locatie toe te gaan.

Kinderen 3 t/m 11 jaar
€ 18,50
Volwassenen
€ 21,65
65 +
€ 19,10

Spido

Vind jij de rondvaartboot van Plaswijckpark ook zo leuk? En heb je zin om nog meer te varen? Neem dan het combinatieticket waarmee je door de Rotterdamse haven kunt varen. Dat is de grootste haven van Europa. De moderne schepen van Spido nemen je mee op een tocht van 75 minuten. Als je aan boord gaat krijg je een gratis kleurboekje. De schepen zijn ook goed toegankelijk voor mensen die slechter ter been zijn.

Kinderen van 2 en 3 jaar betalen alleen het kaartje voor Plaswijckpark. Voor dit arrangement hoef je niet te reserveren. Je kunt een combinatieticket alleen kopen bij de entree in Plaswijckpark of bij de Spido. Je kunt je bezoek aan Spido ook inplannen op een andere dag dan je bezoek aan Plaswijckpark (maar wel in het betreffende seizoen).

Spido

Willemsplein 85
3016 DR Rotterdam

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.
* Let op! U dient op eigen gelegenheid naar de betreffende locatie toe te gaan.

Kinderen 4 t/m 11 jaar
€ 18,00
Volwassenen
€ 22,20
65 +
€ 20,50

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl