Menu

Combinatietickets

Je bezoek aan Plaswijckpark combineren met een andere leuke Rotterdamse attractie? Dat kan! Wij hebben de volgende combinatieticket voor je.
(Onderstaande prijzen zijn inclusief de entree tot Plaswijckpark.)

Miniworld Rotterdam

Kom en ga op ontdekkingsreis in Miniworld Rotterdam. Er is voor iedereen wat te beleven! In de grootste miniatuurwereld van de Benelux maken de mini-bewoners van alles mee. Ze werken, wonen, reizen en onderweg beleven ze allerlei avonturen. Zo duurt een dag in Miniworld Rotterdam maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. En als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ruim 27.000 bewoners en komt de wereld weer tot leven. Overal snellen treinen naar hun bestemming, vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa… alles lijkt in beweging.

Combineer je bezoek aan Plaswijckpark ook eens met Miniworld Rotterdam! Dit kan eventueel ook op een andere dag (maar wel in het betreffende seizoen).

Je kan de combinatietickets kopen via de webshop van Miniworld Rotterdam of aan de kassa bij Plaswijckpark. Kinderen van 2 jaar betalen alleen het kaartje voor Plaswijckpark.

Voor dit arrangement is belangrijk om voor beide locaties vooraf te reserveren. Bij Miniworld Rotterdam kan je reserveren via de webshop. Bij Plaswijckpark kan dat telefonisch via 010-4181836.

Kijk voor de actuele openingstijden van Miniworld Rotterdam op hun website.

Miniworld Rotterdam

Weena 745
3013 AL Rotterdam

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.
* Let op! U dient op eigen gelegenheid naar de betreffende locatie toe te gaan.

Kinderen 2 jaar
€ 14,75
Kinderen 3 t/m 11 jaar
€ 19,20
Volwassenen
€ 22,15

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.