Elke dag geopend! Vandaag van 10:00 tot 18:00 uur

Let op: alle waterattracties zijn geopend

Sloop van Ecotopia: en nu? - Plaswijckpark

Sloop van Ecotopia: en nu?

Op woensdag 23 augustus is er iets groots gebeurd in ons park. Ecotopia gaat plaatsmaken voor een nieuw paviljoen. Ja, je leest het goed, het gebouw wordt gesloopt. Alleen wat gebeurt er dan met het Natuurlokaal en de Speelkas? Wees niet getreurd, want bepaalde elementen zijn al verhuisd naar andere locaties in het park. En de minigolfbaan is ook verplaatst…

Door de sloop van Ecotopia heeft de minigolfbaan een tijdelijk nieuwe plek gekregen aan de zijkant van de Evenementenweide. Dus geen paniek, de hole-in-ones kunnen nog steeds geslagen worden en je kunt dus nog steeds genieten van deze activiteit.

Helaas is het Natuurlokaal tijdelijk niet meer aanwezig in het park. Maar hé, het Beestenfeestje zal gewoon nog plaatsvinden zoals altijd, maar dan op een geheime locatie.

En laten we niet vergeten: de geliefde blauwe blokken en de treintjes vanuit de Speelkas hebben we natuurlijk niet zomaar achtergelaten. We hebben ze tijdelijk verplaatst naar het gezellige Huis in de Heuvel. Dus geen zorgen, de pret gaat gewoon door.

Nieuwe paviljoen

En nu, het grote nieuws! Waar het oude Ecotopia stond, zal binnenkort een gloednieuw paviljoen worden gebouwd. We kunnen niet wachten om jullie daar te verwelkomen, maar dat zal nog even op zich laten wachten. Ben je ook zo benieuwd wat daar komt?

Scroll naar boven