Elke dag geopend! Vandaag van 10:00 tot 18:00 uur

Let op: de waterattracties zijn geopend

Plaswijckpark steunt het Sophia Kinderziekenhuis - Plaswijckpark

Plaswijckpark steunt het Sophia Kinderziekenhuis

Het Sophia Kinderziekenhuis is een academische wereld waar patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs samengaan. Hier staan de kinderen écht centraal. Kinderen horen niet ziek te zijn, maar zouden onbezorgd moeten kunnen ravotten. Helaas is de werkelijkheid anders en kunnen zij alle steun gebruiken.

Op woensdag 13 maart bracht Plaswijckpark een bezoek aan het Sophia Kinderziekenhuis. Onze medewerkers kwamen met dozen vol babyboekjes en knuffeltreinen aan die ze daar konden overhandigen. De medewerkers van het Sophia zijn gelijk alle afdelingen langs gegaan met de kadootjes en hebben deze aan de collega’s op de afdelingen overhandigd om zelf aan de patiëntjes te geven.

Sommige afdelingen hebben het gelijk uitgedeeld, anderen bewaren het voor als een kindje het moeilijk heeft. Op een andere afdeling wordt het toegevoegd aan de kadopakketjes voor de kersverse ouders die met hun pasgeboren baby naar huis gaan. Ze hebben zelfs al een aantal speeltjes gelijk aan de kinderen kunnen geven die ze onderweg tegenkwamen. Overal kregen ze een grote glimlach terug als bedankje!

Als Plaswijckpark vinden wij het erg fijn dat we op deze manier iets kunnen betekenen voor deze kinderen.

Scroll naar boven