Plaswijckpark | Eten & drinken - Plaswijckpark
Menu

Eten & drinken

Smullen in ons het Restaurant in de Heuvel!

Van al dat rennen, vallen, opstaan, zoeken en vinden krijg je natuurlijk berehonger en dorst als een paard. In het Restaurant in de Heuvel kun je even lekker bijtanken. Stil zitten kan, maar moet niet. Als je zelf voor ober wilt spelen: ga vooral je gang!

restaurant

In het Restaurant in de Heuvel hebben we super veel lekkers.

Het Restaurant in de Heuvel is geopend tot sluitingstijd van het park. De keuken sluit een half uur van tevoren. Op woensdagen, het weekend en in de vakanties (regio midden) is pannenkoekrestaurant de Boshut vanaf 12:00 geopend. De IJskiosk op het stationsplein gaat open bij gezellige drukte. In de zomer en bij warm weer is Havenzicht bij de havenspeeltuin geopend.

Wanneer je een glutenallergie hebt houden wij daar graag rekening mee. In het Restaurant in de Heuvel hebben we de mogelijkheid om een frietje met een gluten-arme frikandel te bereiden. Geef vooraf in het Restaurant in de Heuvel aan dat je hier gebruik van wilt maken, binnen 20 minuten is de keuken in staat een gluten-arm gerecht te bereiden. Pannenkoeken in de Boshut kunnen op aanvraag gluten-arm bereid worden.

Je mag natuurlijk ook je eigen boterhammen meenemen. De picknicktafels en het gras van de Picknickweide zijn prima plekjes om die op te eten.

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl