Menu

Eten & drinken

Smullen in Plaswijckpark

Van al dat rennen, vallen, opstaan, zoeken en vinden krijg je natuurlijk berehonger en dorst als een paard. We hebben verschillende mogelijkheden om lekker bij te tanken.

Restaurant in de Heuvel

(De keuken sluit een half uur voor sluitingstijd.)

Ons grootste restaurant is Restaurant in de Heuvel. Dit restaurant ligt vlak naast de binnenspeeltuin. Je kunt hier de hele dag terecht om wat lekkers te kopen.

Even de dag opstarten met een kop koffie of thee en daar hoort natuurlijk wat lekkers bij. Een croissantje, een stukje appeltaart, een gevulde koek of een muffin. Je kunt het allemaal vinden in de koffiehoek van het restaurant.


Naast zoetigheden zijn er ook heerlijke menu’s, panini’s, broodjes en salades te koop. Even lekker uitgebreid lunchen of gewoon even de lekkere trek stillen. Wat je ook zoekt, je kunt het vinden in het grootste restaurant van het park.

Pannenkoekenrestaurant De Boshut

(De keuken sluit een uur voor sluitingstijd)

In de Boshut maken ze de aller-, maar dan ook echt de allerlekkerste pannenkoeken. Speciaal voor de grote smulpapen en lekkerbekken. Het restaurant ligt in Dierenwijck vlak naast de Vlottenvaart en is elk weekend en alle schoolvakanties geopend.

Smultent

Aan het nieuwe Ravotplein staat de Smultent. De naam zegt het eigenlijk al, hier kun je smullen van allerlei lekkernijen zoals donuts en wafels. Neem een vers bakkie koffie om de dag mee op te starten of lekker voor onderweg.

 

IJskiosk

Bij de IJskiosk kan je natuurlijk terecht voor ijsjes in allerlei soorten en maten. Maar je kunt er ook terecht voor een verkoelende ijskoffie met slagroom en nootjes of een suikervrije Slush Puppie! De IJskiosk is te vinden op het plein bij de draaimolen en de opstapplaats van de Boemeltrein.

Havenzicht

De lekkerste frietjes eet je bij Havenzicht. Neem een hap van een vega kroket en geniet van een fris drankje of van een ijskoude Slush Puppie. Havenzicht vind je bij de Havenspeeltuin en is geopend tijdens zomerse dagen.

Heb je een allergie of speciale dieetwens? Geef dit aan ons door. Uiteraard doen we ons best om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Zo bieden wij vegetarische opties, kunnen we gluten-arme poffertjes en frikandellen bereiden en kan onze patat glutenvrij geserveerd worden in het Restaurant in de Heuvel.

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.