Elke dag geopend! Vandaag van 10:00 tot 18:00 uur

Let op: de waterattracties zijn geopend

Kinderraad 5 juli: Samen houden wij Plaswijckpark schoon! - Plaswijckpark

Kinderraad 5 juli: Samen houden wij Plaswijckpark schoon!

Op woensdag 5 juli was het weer zover. De knappe koppen van de Kinderraad kwamen bij elkaar om een belangrijk thema te bespreken: afval. Ons schoonmaakbedrijf GOM is aangeschoven om te vertellen wie zij zijn en waarom het zo belangrijk is dat zij schoonmaken in Plaswijckpark. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we met z’n allen het park schoonhouden? Met deze vraag zijn de kinderen al thuis aan de slag gegaan. Iedereen mocht een leuke manier verzinnen waardoor mensen hun afval op de juiste manier zullen weggooien. Samen zijn deze ideeën besproken en wat waren de kinderen creatief! Denk aan prullenbakken die geluid afspelen of leuke gezichtjes hebben. De prullenbakken konden dus wel wat opgevrolijkt worden. Daarnaast vonden ze een soort wedstrijd ook een goed idee. Wie verzamelt er de meeste punten?

In de middag hebben we een ronde gelopen door het park en gezocht naar afval. Vervolgens mochten de kinderen hun eigen kunstwerk maken voor op de prullenbakken. Iedereen is aan de slag gegaan en hebben met veel verschillende kleuren hun creativiteit de vrije loop gelaten. Erg leuk om te zien dat alle tekeningen zo verschillend zijn.

We willen Ömer, Jeslin, Ida, Kore, Elijah, Jayvano, Carleyn, Leen en Caitlin weer heel erg bedanken voor hun komst. Wij gaan aan de slag met alle tekeningen en ideeën. Het was weer een gezellige, maar ook een leerzame middag. Tot in oktober!

Scroll naar boven