Menu

Halloween in Plaswijckpark

Heb jij ook weer zin om te komen griezelen dit jaar? Plaswijckpark is tussen 19 en 27 oktober weer helemaal in Halloween thema. Bekijk de spoken, heksen en pompoenen door heel het park! Laat je tijdens de herfstvakantie schminken als een griezel, maak leuke Halloween knutsels, maak je eigen heksenbezem en ga op Halloween speurtocht!

Dagactiviteiten 11:00 – 16:00 uur
De dagactiviteiten zijn de gehele herfstvakantie van 11:00 – 16:00 uur. Laat je schminken als griezel, kom de leukste spookjes knutselen en maak je eigen heksenbezem! In het theater zijn de leukste theatervoorstellingen om 13:30 uur en 15:00 uur en kan je je griezelig laten voorlezen om 11:00 en 12:00 uur. Speur door het park met jouw Halloween speurtocht (te krijgen bij de kassa) en los het mysterie op!

Van al dat speuren heb je vast zin in iets lekkers. Tussen 14:00 en 17:00 uur kan jij smikkelen van een suikerspin, te halen op het Seizoensplein. Ga maar snel de echte spinnen en griezeldieren bekijken in de Speelkas.

Op 23 en 25 oktober kan jij griezelverhalen schrijven met de SKVR om 15:00 en 16:00 uur.
Doe op 26 en 27 oktober mee aan jouw eigen Halloween theatershow! Leer een theatervoorstelling spelen voor een echt publiek en ga op een spannend griezelavontuur om 17:00 en 18:00 uur, onder begeleiding van de SKVR.

Nu ben jij als echte durfal opgewarmd voor het grote werk! Laat die griezelavonden maar komen want jij bent nergens meer bang voor.

Griezelavonden
De heks van Plaswijckpark is ontsnapt uit de Uitkijktoren. Met al haar krachten heeft zij het park betoverd. Alles in het park is tot leven gekomen en alle dieren en attracties hebben het park overgenomen. Durf jij het aan om Plaswijckpark te betreden en de betovering te verbreken?

Woensdagavond 23 oktober 2019 – 18.00 – 21.00 uur (adviesleeftijd tot 7 jaar)
Deze avond is ingericht voor onze kleinere griezels. Luister naar spookachtige verhalen, ga op heksenjacht, ontsnap aan al de Halloween horror in de binnenspeeltuin en kijk of jij de betovering kan verbreken! Let op: Plaswijckpark is op deze dag tussen 17:00 en 18:00 uur gesloten vanwege de nodige voorbereidingen.

Vrijdagavond 25 oktober 2019 – 19.00 – 22.00 uur (adviesleeftijd 7+ jaar)
Wil jij eens echt goed schrikken? Ren door de spooktunnel, wordt achternagezeten door boze piraten en behekste bomen en schreeuw het uit in de Spookzolder. Kijk of jij kan ontsnappen aan de betovering van Plaswijckpark! Durf jij het aan? Let op: Plaswijckpark is op deze dag tussen 18:00 en 19:00 uur gesloten vanwege de nodige voorbereidingen.

Let op! De Rotterdampas, abonnementen en reguliere tickets zijn niet geldig tijdens de Griezelavonden.

Kinderen en volwassenen mogen verkleed het park in tijdens de Griezelavonden.

Houd Facebook goed in de gaten voor alle informatie over de Griezelavonden.

Halloween arrangement
Heb je van al dat griezelen trek gekregen? Met het Halloween arrangement kan je in Restaurant in de Heuvel genieten van het hamburger- of (vega) satémenu dat bestaat uit: een hamburger of (vega) kipsaté + friet + tapfris. Boek hier je Halloween arrangement + Griezelavond entree voor 14,50 euro.

Let op! Plaswijckpark is op woensdag tussen 17:00 – 18:00 uur gesloten vanwege de voorbereiding voor de Griezelavond en op vrijdag tussen 18:00 – 19:00 uur. Je kunt alleen met een Halloween arrangement op woensdag tussen 17:15 en 17:30 uur en op vrijdag tussen 18:15 en 18:30 het park op om te eten in het Restaurant in de Heuvel. Ook kan je hier spelen in de binnenspeeltuin tot het park weer open gaat voor de Griezelavond. Je kunt je bij de receptiebalie melden met je Halloween arrangement ticket. Heb je geen arrangement gekocht, dan kan je niet het park op tijdens de opbouw van de avonden.

Ticketprijzen griezelavonden
Early bird – 6,50 euro (9 september tot en met 15 september – verlopen)
Regular ticket – 7,50 euro
Late ticket – 8 euro

Entree + Halloween arrangement – 14,50 euro

Bestel hier je Halloween tickets.

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl