Plaswijckpark | Halloween in Plaswijckpark - Plaswijckpark
Menu

Halloween in Plaswijckpark

Deze herfstvakantie is het weer griezelen geblazen in Plaswijckpark. We hebben kriebelende kruipers, heksen, spoken en andere engerds. De hele week zijn er spookachtige activiteiten en voor de echte helden zijn er ook dit jaar weer speciale avondopenstellingen. ‘S-avonds worden de echte griezels wakker dus pas maar op!

Je kunt de hele herfstvakantie van 11:00 uur tot 17:00 uur knutselen, heksenbezems maken of geschminkt worden als je favoriete griezel. Zoek je meer spanning? Kom dan in het donker Plaswijckpark ontdekken. Pas wel op want dan sluipen er flink wat engerds rond. Ze zitten door het park verstopt. Op woensdag 24 oktober 2018 kun je ‘s-avonds van 18:00 tot 21:00 uur komen griezelen. Wij houden hiervoor een adviesleeftijd tot en met 7 jaar aan. Vrijdagavond 26 oktober 2018 is voor de echte durfals. Dan kun je griezelen van 19:00 uur tot 22:00 uur. Wij houden hiervoor een adviesleeftijd van 8 tot en met 12 jaar aan

De voorverkoop van de avondkaarten is al gestart. In de voorverkoop kosten de kaartjes €6.00 per stuk. Aan de poort is dat €7.00. Je maakt je griezelavond compleet met een lekker menu in ons restaurant Huis in de Heuvel. Deze combinatie kun je online bij aankoop van je entree reserveren. De kosten hiervan zijn €13,75 inclusief entree.  Houdt er rekening mee dat abonnementen en de Rotterdampas niet geldig zijn tijdens de avondopenstelling.

Bekijk in onderstaande video alvast hoe Plaswijckpark Halloween viert!

 

 

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl