Plaswijckpark | Kom op schoolreis in Plaswijckpark!
Menu

Schoolreisjes

Met de hele school naar Plaswijckpark

Entree

Entreeprijzen

Extra voordeel in 2019 op je schoolreis. Niet alleen krijgen begeleiders korting op hun entree, je kunt je schoolreis ook aanvullen met een stoere hap tegen een extra gunstig tarief.

Stapelkorting

Is jouw school in 2017 of 2018 ook al op schoolreis in Plaswijckpark geweest, dan profiteer je van onze stapelkorting! Ben je in 2018 geweest dan krijg je 10% korting op de entreeprijs voor leerlingen. Ben je in 2017 en 2018 geweest dan is dit zelfs 20%.

Entree leerling
€ 9,50
Entree begeleider
€ 6,50

Stoere hap

Upgrade jouw schoolreis met een stoere hap!

Geniet van een volledig onbezorgde dag. Upgrade jouw schoolreis met een stoere hap. Onze schoolreis menu’s zijn nu in prijs verlaagd van €3,15 per persoon voor slechts €2,25 per persoon.  Je kunt kiezen uit de volgende opties*.

Keuze 1Keuze 2Keuze 3
Frietje mètWicky 0% suikerWaterijsje
Poffertjes (12 stuks)Danoontje
Appelmoes

Voor de lekkerbekken

Heb je na al dit lekkers toch nog trek? Voor € 1,00 per persoon kun je het keuzemenu aanvullen  met:
3 kipnuggets, 3 minikaassouflés, 3 minifrikandellen of een combinatie van deze 3 snacks.

*Het gekozen menu geldt voor de gehele groep/school en moeten bij reservering doorgegeven worden.

 

Entree + Keuzemenu leerling
€ 11,75
Entree + keuzemenu begeleider
€ 8,75

Educatieve programma's

Een schoolreis in Plaswijckpark is een dag lekker ravotten. De kinderen kunnen (buiten)spelen en in de attracties. Door te voelen, ruiken, onderzoeken en te zien ontdekken ze van alles over het verkeer, de natuur en de dieren om ons heen. Om dit nog eens extra te versterken hebben wij speciale educatieve programma’s ontwikkelt. Deze programma’s introduceren kinderen op hun eigen niveau en spelenderwijs met al het moois van de natuur en het dierenrijk. Bij meer informatie staat een kort overzicht van de verschillende programma’s. Uitgebreidere informatie vind je in de gratis Schoolreis Informatiemap.

Het kabouterpad

Kabouter word je natuurlijk niet zo maar, er moeten allerlei leuke opdrachten worden uitgevoerd. Een eerste speelse kennismaking met de natuur voor leerlingen uit groep 1 t/m 2. Wanneer ze dit goed hebben gedaan, krijgen ze een echt Kabouterdiploma mee naar huis!

Word Superspeurder!

Boer Arie is een echte Superspeurder en heeft een actieve speurtocht uitgezet, met gekke weetjes en leuke opdrachten! De speurtocht is voor leerlingen uit groep 3 t/m 4  Langzaamaan ontrafelen ze een code. Hebben ze de code gekraakt dan wacht er een verassing op hen.

NIEUW: Word Plaswijck-bioloog

De bioloog van Plaswijckpark is altijd druk met het onderzoeken van de dieren in Dierenwijck. Thema’s als pootsoorten, vacht & veren, alleseters, planteneters & vleeseters worden aan de hand van diverse opdrachten zelfstandig onderzocht. Het programma is gericht op leerlingen uit groep 5 t/m 6. Ga de uitdaging aan en word een echte Plaswijck-bioloog!

Het kabouterpad
€ 3,70
Word Superspeurder
€ 3,70
Plaswijck-bioloog
€ 3,70

* Minimaal € 70,00 bij minder dan 20 leerlingen / Duur ca. 60 minuten.

Schoolreis Informatiemap

Kom meer te weten over alles wat Plaswijckpark te bieden heeft. Vraag hier de gratis schoolreis informatiemap aan!

 

Schoolreis in beeld

Kom alvast in de stemming voor jouw schoolreis met de onderstaande film.

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl