Menu

Griezelavonden in Plaswijckpark

De griezelavonden zijn helemaal uitverkocht. Er is ook geen kaartverkoop aan de kassa op de griezelavond zelf.

Griezelen voor de echte waaghalzen!

Durf jij het meeste van jouw familie? Speciaal voor alle kinderen met extra lef zijn er in de herfstvakantie griezelavonden in Plaswijckpark. Wedden dat je nog nooit zo’n spannende Halloween hebt gehad?

Dat wordt griezelen geblazen!

Heksen die graag een kindje lusten. Aliens die buitenaards afval dumpen. Zombiepiraten die door een vloek al eeuwig op zee zijn verbannen. Enge spoken én de opperbaas van Plaswijckpark tijdens Halloween: de pompoenman. Al deze enge griezels kun je tegenkomen tijdens de griezelavonden. Doodeng! Kom er nou eindelijk eens achter wie van jouw familie het hardst gilt als ze schrikken.

Er zijn twee griezelavonden voor verschillende leeftijden. Op woensdag 26 oktober komen de griezels tot leven van 18 tot 21 uur (adviesleeftijd jonger dan 7 jaar). Op vrijdag 28 oktober tijdens de griezelavond voor 7 jaar en ouder is het park geopend van 19 tot 22 uur. Tickets kosten €8,- en zijn alleen te koop via de website.

Er is veel blacklightverlichting in het park, dus daar kun je je outfit op aanpassen!

Let op:

  • Je abonnement en de Rotterdampas zijn tijdens de Griezelavonden niet geldig. Wel krijg je van 22 t/m 30 oktober 10% korting in de winkel op vertoon van je abonnement. *
  • De leeftijdsgrens is een advies. Je schat zelf in welke avond voor jouw kind(eren) geschikt is. Wij controleren niet op leeftijd.
  • Op woensdag 26 oktober is het park in verband met de Griezelavond om 17.00 uur gesloten.

*met uitzondering van het kraampje buiten tijdens de Griezelavonden

Woensdagavond 26 oktober
Adviesleeftijd: t/m 7 jaar
Tijd: 18.00 t/m 21.00 uur
Griezelmenu vanaf 17.30 uur
Tickets: €8

Vrijdagavond 28 oktober
Adviesleeftijd: vanaf 7 jaar
Tijd: 19.00 t/m 22.00 uur
Griezelmenu vanaf 18.30 uur
Tickets: €8

De griezelmenu’s zijn uitverkocht! Tijdens de Griezelavonden kun je in ’t Huis in de Heuvel wat eten en drinken.
Van al dat gillen krijg je trek. Voor de griezelavonden is er een speciaal griezelmenu met een broodje angusburger, vegaburger of saté met friet en frisdrank naar keuze (€10,95). Pas op dat je de ketchup niet verward met bloed! Ook is er een kindergriezelbox met friet, kipnuggets, een mandarijn, een pakje wicky 0% en een Halloween-verrassing.

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.