Menu

Word een echte kunstrij-kampioen!

Leer schaatsen op echt ijs van een professionele coach

VOLGEBOEKT – Heb jij ook vol verwondering staan kijken naar de schaatskunsten van onze demorijdsters op 3 januari? Hoe tof zou het zijn als je dit ook kon! Oefening baart kunst dus kom leren schaatsen in Plaswijckpark!

Elk niveau

Kunstrijvereniging de Drechtsteden komt 5 schaatslessen geven op onze overdekte schaatsbaan. Je kunt op elk niveau instappen want elke week wordt het een beetje moeilijker. Je begint met de basisbeginselen van schaatsen. Waar je eindigt dat ligt helemaal aan jou! Misschien maak je na vijf lessen wel net zulke mooie pirouettes als de demorijdsters eerder voordeden.

Deelname

De schaatslessen vinden vanaf 29 januari elke dinsdag plaats van 16:00 uur tot 16:45. Omdat de lessen een opvolgend karakter qua niveau hebben is het niet mogelijk een enkele les te boeken. Je kunt de 5 lessen volgen door voor 25 euro een strippenkaart te kopen aan de kassa bij Plaswijckpark. Deze geldt als bewijs van deelname voor de lessen. Vanaf 15:30 kun je met deze strippenkaart ook zonder verdere entreekosten het park betreden. Aanmelden kan via de mail: info@plaswijckpark.nl of bel naar 010-4181836. Uiteraard kunt u ook aan de kassa u aanmelden voor de schaatslessen.

* De schaatslessen gaan door bij een minimaal aantal inschrijvingen van 8 personen. De maximale groepsgrootte is 15 personen. Schaatsen zijn gratis te leen bij de schaatsbaan. Kinderen onder de 14 mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het park op. Begeleiders kunnen tijdens de lessen wachten in de schaatshal en betalen geen entree. Handschoenen zijn verplicht. Deze zijn te koop op het park maar je mag natuurlijk ook een paar van huis meenemen.

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.