Menu

Wat was Pasen een feest!

Zondag 21 april en maandag 22 april 2019 was het traditiegetrouw weer paaseieren zoeken in Plaswijckpark. Het was beide dagen prachtig weer en met ondersteuning van de enige echte paashaas gingen duizenden kinderen de uitdaging aan.

Klaar voor de start

Klokslag 12 uur was het zover. De jacht op de paaseieren werd geopend. Op zowel eerste als tweede paasdag wachtten kinderen en hun ouders gespannen op dit moment. Er waren drie zoekgebieden en die lagen vol met plastic eieren. De chocolade eieren lagen ook klaar om uitgedeeld te worden en de paashaas had er zin in! Eenmaal zover spoedde iedereen naar binnen. De ene bezoeker stortte zich direct vol op het eieren zoeken terwijl de ander in alle rust eerst gebruik ging maken van de andere faciliteiten in ons park. Tussen 12:00 uur en 15:00 uur werden er constant opnieuw eieren gestrooid zodat alle kinderen konden blijven zoeken.

Gouden ei

De jacht was niet alleen gericht op chocolade eieren. In elk zoekgebied was een gouden ei verstopt. Daarmee kon je een verjaardagsfeest in Plaswijckpark winnen. De gelukkige winnaars kregen op het podium van ons Theater een grote cheque en een leuk cadeau van de paashaas.

Tot volgend jaar

Wij kijken terug op een vrolijk en gezellig Pasen met blije gezichten, plakkerige chocolade handjes en vooral heel veel plezier! We willen iedereen bedanken voor de fantastische sfeer en hopen dat jullie volgend jaar weer van de partij zijn.  Hou onze website in de gaten voor komende evenementen in het park en tot snel!

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl