Menu

Update Halloween 2020

In aansluiting op de afgekondigde coronamaatregelen d.d. 13 oktober jl. willen wij er in Plaswijckpark  alles aan doen om mee te helpen het virus te bestrijden.  Om te grote groepsvorming te voorkomen hebben we dan ook besloten ons programma voor de herfstvakantie aan te passen. Dit betekent dat de extra Halloween activiteiten die gepland stonden komen te vervallen. Wel is Plaswijckpark van zaterdag 17 oktober tot en met zondag 31 oktober gedecoreerd in Halloweensfeer en is er van alles te zien.

Wij vinden het natuurlijk erg jammer dat de activiteiten niet door kunnen gaan, maar wij zijn blij dat wij jullie, onze bezoekers, nog steeds mogen ontvangen. Dit kan echter alleen als wij ons allemaal aan de maatregelen houden. Ook doen wij een zeer dringend beroep op alle bezoekers om vanaf 13 jaar oud, in alle binnen locaties een mondkapje te dragen.

Naast bovenstaande maatregelen zal de rondvaartboot met ingang van 14 oktober niet meer varen. De horecalocaties “Het Restaurant in de Heuvel” en “De Boshut” zullen omgebouwd worden tot afhaallocaties.

Met bovenstaande maatregelen is het veilig om Plaswijckpark te bezoeken. Wij vragen u bij uw bezoek alstublieft aandacht te hebben voor de eventuele info borden op het Park en de instructies van onze medewerkers op te volgen. Alleen als we het samen doen is het veilig.

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.