Plaswijckpark | Uitslag verkiezing Leukste Uitje - Plaswijckpark
Menu

Uitslag verkiezing Leukste Uitje

Dinsdag 15 maart was het dan eindelijk zover. De uitslag van de verkiezing van het Leukste Uitje volgens de leden van de ANWB werd, voor het zesde jaar op rij, bekend gemaakt.  Naast de publieksprijzen voor het ‘Leukste landelijk uitje’ en het ‘Leukste provinciale uitje’ kent ANWB ook prijzen toe aan het ‘Meest maatschappelijke uitje.’

Het was een heel spannende middag waarbij alle genomineerde uitjes aanwezig waren. Helaas hebben wij dit jaar niet gewonnen voor de provincie Zuid Holland. Uiteraard feliciteren wij graag de nr’s 1 (Elysium), 2 (Archeon) en 3 (Kinderboerderij Goudse Hofsteden) van harte!

Voor de landelijke verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ selecteerde de ANWB 26 uitjes op basis van bezoekersaantal (+400.000) en landelijke bekendheid. De top drie van ‘Leukste uitjes van Nederland 2016’ zijn geworden:
1. Apenheul
2. Gaiazoo
3. Dierenpark Amersfoort

De winnaar van het ‘Meest maatschappelijk uitje 2016’ is Stichting Vier het Leven. Deze stichting geeft eenzame ouderen met een beperking de kans om met één op één begeleiding van vrijwilligers er op uit te gaan.

Wij willen graag iedereen bedanken die op Plaswijckpark heeft gestemd!

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl