Menu

Overige prijsinformatie

Cadeaubonnen

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? In onze kadowinkel zijn cadeaubonnen te verkrijgen voor een entreekaart of jaarabonnement.

Rotterdampas

Met de Rotterdampas kun je of éénmalig gratis naar binnen in Plaswijckpark of 50% korting op een jaarabonnement kiezen. Let op: bij gezinsabonnementen dienen alle gezinsleden in het bezit te zijn van een eigen Rotterdampas. Besluit je op de dag van je gratis entree om toch een abonnement af te sluiten dan verrekenen wij uit coulance ook hierop de Rotterdampas korting. Kijk HIER voor voor de Rotterdampas prijzen.

Groepskorting

Groepen vanaf 20 personen krijgen korting op de standaard entreeprijs van € 14,50 en betalen slechts € 11,60 per persoon.
Om gebruik te maken van dit speciale tarief dient u min. 2 dagen van te voren te reserveren.
Dit kan via telefoonnummer 010 – 418 18 36.

Rolstoelbegeleiders

Begeleiders van bezoekers in een rolstoel (iemand die zichzelf niet zelfstandig kan voortbewegen) mag kosteloos Plaswijckpark in. Voor de persoon in de rolstoel geldt het standaard tarief.

Bolderkarren

Je kunt bij onze entree een bolderkar huren. Hartstikke handig voor al die zware jassen en tassen! De bolderkar kost 5,50 + 2,00 euro borg. De borg krijg je aan het einde van je bezoek weer terug bij de entree.

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.