Plaswijckpark | Terugblik: ridders & prinsessenweekend - Plaswijckpark
Menu

Terugblik: ridders & prinsessenweekend

Zaterdag 18 en zondag 19 juni was het tijd voor ons Ridders en Prinsessenweekend. Wat een enorm feest was het! Er liepen allemaal prachtige kleine prinsesjes en stoere ridders in de rondte. Onze kleine bezoekers hadden goed hun best gedaan zich uit te dossen voor dit feestweekend.

Kinderen konden mee doen aan allerlei leuke activiteiten, zoals boogschieten, geschminkt worden als ridder of prinses, een spiegel of schild knutselen en op de foto in een heuse glazen koets. Super spannend was de roofvogelshow op zaterdag om 11.00 uur en zondag als afsluiting om 16.00 uur. Onze bezoeker(tje)s mocht zelfs meedoen! Het was goed opletten want er vloog zomaar een oehoe of gier over je hoofd.

In ons Theeater waren er twee bijzondere lessen. Je kon namelijk op cursus bij Prinses Elisa en daar leerde je o.a. hoe je een beeldschone prins of ridder om hulp moest roepen. Ridder Sven leerde de kinderen hoe je snel moest kunnen rennen en plots, zo stil als een standbeeld, moest kunnen stil staan. En dan waren er ook nog de vrolijke troubadours die gezellige liedjes speelden. Je kunt wel zeggen dat het een top-weekend was!

Hieronder een aantal foto’s voor als je dit evenement helaas gemist hebt.

prinsessenles

Les: hoe word je een prinses

boogschieten

Boogschieten, hoe ver schiet jij?

glazen koets

Op de foto in de glazen koets

ridderles

Les: hoe word je een ridder

troubadours

Troubadours

roofvogelshow

De roofvogelshow, dat was spannend!


Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl