Plaswijckpark | Terugblik Halloween - Plaswijckpark
Menu

Terugblik Halloween

Wat hebben we er weer een geweldige Halloween week op zitten. Negen dagen lang zijn er door onze bezoekertjes duizenden heksenbezems en griezelknutsels gemaakt en zijn er vele, vele kindjes geschminkt als hun favoriete griezel. Heksen, pompoengezichten, vleermuizen… Van alles hebben we voorbij zien komen.

Heer Balthazar was ook verschillende dagen met zijn Bazar vol gruweleukheden op het park te vinden. Heeft hij jullie papa’s en mama’s ook laten schrikken met een stinkvlieg?

Natuurlijk waren er dan ook nog de twee griezelavonden.  Het sprookjesthema bleek geen garantie voor een lieflijke avond. Zo zat Roodkapje achter de boze wolf aan, vond Hans (van Hans en Grietje) op vrijdag de kinderen die in de buurt van het Snoephuisje kwamen er wel erg smakelijk uit zien, zag Sneeuwwitje er bloeddorstig uit en liepen er wel erg grote, gekke kabouters bij haar rond. En dan kon je ook nog in de leer bij Greta Griezel in de Plaswijck Griezelschool in ons Theeater.

De activiteiten zijn nu dan afgelopen, maar voor degene die nog vakantie hebben blijft onze sfeerdecoratie nog t/m zondag 30 oktober hangen.

Hieronder een paar foto’s om nog even terug te blikken!

halloweenavond-8-pwp2016halloween-vogelverschrikker-pwp2016halloweenavond-sneeuwwitje-pwp2016
halloween-aankleding-pwp2016halloween-hansgrietje1-pwp2016halloweenavond-spookjurken-pwp2016

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl