Menu

Schaatsen tot je erbij neervalt

Word een ijsglij-expert!

Vanaf zaterdag 3 november 2018 ligt er een mega grote ijsbaan in Plaswijckpark! De overdekte baan van 500 m2 echt ijs is een cadeau aan al onze trouwe bezoekers. Nu het kouder en donkerder wordt is dit een mooie plek om lekker overdekt te ravotten.

Omdat de hele dag je schaatsen meezeulen ook zo’n gedoe is, heeft Plaswijckpark ze te leen. Met ruim 300 paar ijshockeyschaatsen in voorraad zit jouw maat er zeker bij! Voor de echte kleintjes hebben we ook krabbelschaatsen met 2 ijzers en omdat schaatsen best lastig kan zijn hebben we leuke schaatshulpjes. Let op: de baan is alleen geschikt voor kunst- en ijshockeyschaatsen en handschoenen zijn verplicht!

 

Na het schaatsen heb je vast trek gekregen! Bij de horeca op de schaatsbaan kan je een lekkere warme chocomelk of glühwein halen en kun je je energie op peil houden met een lekkere pannenkoek bij pannenkoekenrestaurant de Boshut. Dus kom schaatsen! Word een echte ijsglij-expert en oefen voor die toekomstige gouden plak, of kom gewoon lekker gek doen op het ijs.

 

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.