Plaswijckpark | Schaatsen tot je erbij neervalt - Plaswijckpark
Menu

Schaatsen tot je erbij neervalt

Word een ijsglij-expert!

Vanaf zaterdag 3 november 2018 ligt er een mega grote ijsbaan in Plaswijckpark! De overdekte baan van 500 m2 echt ijs is een cadeau aan al onze trouwe bezoekers. Nu het kouder en donkerder wordt is dit een mooie plek om lekker overdekt te ravotten.

Omdat de hele dag je schaatsen meezeulen ook zo’n gedoe is, heeft Plaswijckpark ze te leen. Met ruim 300 paar ijshockeyschaatsen in voorraad zit jouw maat er zeker bij! Voor de echte kleintjes hebben we ook krabbelschaatsen met 2 ijzers en omdat schaatsen best lastig kan zijn hebben we leuke schaatshulpjes. Let op: de baan is alleen geschikt voor kunst- en ijshockeyschaatsen en handschoenen zijn verplicht!

 

Vanwege de feestelijke opening in het weekend van 3 en 4 november kan je tussen 13:00 en 15:00 uur een gratis suikerspin afhalen bij de Schaatsbaan. Uiteraard is het ook mogelijk om bij de horeca op de schaatsbaan een lekkere warme chocomelk of gluhwein te halen en kun je je energie op peil houden met een stoere hap. Dus kom schaatsen! Word een echte ijsglij-expert en oefen voor die toekomstige gouden plak, of kom gewoon lekker gek doen op het ijs.

 

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl