Menu

Schaatslessen!

Kijk jij ook vol verwondering naar de schaatskunsten van kunstrijders? Hoe tof zou het zijn als jij dit ook kon! Oefening baart kunst, dus kom leren schaatsen in Plaswijckpark!

Elk niveau

Kunstrijvereniging de Drechtsteden komt schaatslessen geven op onze overdekte schaatsbaan. Je kunt op elk niveau instappen en elke week starten. Je begint met de basisbeginselen van schaatsen, zoals remmen, vallen en opstaan. Ook leer je de eerste beginselen van het kunstrijden, zoals schaatsen op 1 been en een rondje maken. Waar je eindigt, ligt helemaal aan jou! Misschien maak je na vijf lessen wel super mooie pirouettes. Aan het einde van de lessen ontvang je een mooi schaatsdiploma!

Deelname

Je kan je opgeven voor de schaatslessen tot 21 januari 2020. De lessen vinden elke dinsdag plaats om 16:00 uur tot 16:45. Tijdens de vakantie zijn er geen schaatslessen. Je volgt 5 lessen voor 50 euro. Bij je eerste les krijg je een strippenkaart, deze geldt als bewijs van deelname aan de lessen. Vanaf 15:30 uur kun je met deze strippenkaart ook zonder verdere entreekosten het park betreden.

* De schaatslessen gaan door bij een minimaal aantal inschrijvingen van 6 personen. De maximale groepsgrootte is 15 personen. Schaatsen zijn gratis te leen bij de schaatsbaan. Kinderen onder de 14 mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het park op. Begeleiders kunnen tijdens de lessen wachten in het verwarmde poffertjes restaurant in de schaatstent en betalen geen entree. Per kind kan 1 begeleider gratis mee. Handschoenen zijn verplicht. Deze zijn te koop op het park maar je mag natuurlijk ook een paar van huis meenemen.

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.