Plaswijckpark | Vrijdag en zaterdag lekker lang schaatsen - Plaswijckpark
Menu

Vrijdag en zaterdag lekker lang schaatsen

Op vrijdag en zaterdag kun je tot 19:00 uur blijven schaatsen in Plaswijckpark! Dus kom schaatsen, glijden en gek doen op het ijs!

Het kan jullie niet ontgaan zijn, op 3 november opende Plaswijckpark de eerste echte schaatsbaan van het seizoen. De 500 m2 overdekte baan is de nieuwste trekpleister in ons park. De eerste week hebben onze bezoekers al veel schaatsplezier beleefd en elk weekend kan je nóg langer genieten!

Wegens groot succes blijft de schaatsbaan op vrijdag en zaterdag tot 19:00 uur open. Omdat je van schaatsen hongerig wordt houden we ook ons pannenkoekenrestaurant De Boshut geopend voor een lekkere hap.

Houd er rekening mee dat behalve de schaatsbaan en De Boshut alle andere attracties en horeca vanaf 17:00 uur gesloten zijn. Kom je om 17:00 uur om te schaatsen dan betaal je 5 euro entree per persoon. Wil je je bezoek combineren met een lekkere pannenkoek? Koop dan een entreeticket inclusief een naturel pannenkoek voor slechts 8 euro. Abonnementen zijn gewoon geldig tijdens de avondopenstelling en ben je al in het park op vrijdag of zaterdag, dan kun je lekker blijven hangen. Schaatsen kun je van ons lenen en vergeet je handschoenen niet! Die zijn namelijk verplicht op de schaatsbaan.

Kijk voor meer informatie op de speciale schaatsbaanpagina.

 

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl