Menu

Schaatsbaan

1 november 2019 t/m 1 maart 2020

Vanaf 1 november 2019 kan je weer al je schaatskunsten laten zien op de overdekte schaatsbaan in Plaswijckpark. Maak de mooiste pirouettes op de 500m2 overdekte schaatsbaan van echt ijs! Je mag gratis gebruikmaken van onze schaatsen, maar je kan uiteraard ook je eigen schaatsen meenemen. Je mag uitsluitend met kunst- en ijshockeyschaatsen de schaatsbaan op. Na al dat schaatsen heb je vast trek gekregen. In De Boshut kan je overheerlijke pannenkoeken halen of warm op met een warme chocolademelk met slagroom of poffertjes in de schaatstent. Let op: handschoenen zijn verplicht op de schaatsbaan. 

Winterabonnement

Wil je de hele winter losgaan in Plaswijckpark? Dat kan met het winterabonnement! Het winterabonnement is geldig van 1 november 2019 tot 1 april 2020. Je kan al je kunsten laten zien op de schaatsbaan, los gaan in de binnenspeeltuin, meelachen met het theater en meedoen met de leukste activiteiten in de kerstvakantie en in de  voorjaarsvakantie. Koop dus snel jouw winterabonnement voor heel veel winterpret!

Schaatsfeest
Schaatsfanaten opgelet! Je kan weer een schaatsfeestje vieren in Plaswijckpark! Het schaatsfeest is te reserveren vanaf 1 november 2019 t/m 1 maart 2020. Nodig al je vrienden en vriendinnen uit en krijg een uur les van een ervaren schaatser. Daarna ken jij de leukste trucs voor op het ijs! Je mag gratis gebruikmaken van onze schaatsen, maar je mag ook je eigen schaatsen meenemen. Uitsluitend kunst- en ijshockeyschaatsen zijn toegestaan op de schaatsbaan. Van al dat schaatsen krijg je natuurlijk beretrek. Bij jouw feestje zit het Poffertjesmenu inbegrepen. Overheerlijke poffertjes met poedersuiker en boter, Cool Bear siroop en een leuke verrassing! Nu heb je weer nieuwe energie om helemaal los te gaan in het park. Inbegrepen in het feest: een uur schaatsles, schaatsen, het Poffertjesmenu en de entree tot Plaswijckpark. Let op: handschoenen zijn verplicht op de schaatsbaan. Reserveer hier je schaatsfeest!

Schoolschaatsen
Kom schaatsen met je klas op echt ijs in Plaswijckpark! Je kunt kiezen uit vrij schaatsen of schaatsles op de schaatsbaan van 500 m2. Of je nu gewoon wilt komen glijden en glibberen, of de kunst van het schaatsen onder de knie wilt krijgen, ijspret gegarandeerd! Wij hebben gratis schaatsen klaarstaan voor de hele klas, neem wel zelf je handschoenen mee, deze zijn verplicht. Heb je geen handschoenen, dan kun je deze bij ons kopen. Meer informatie vind je hier.

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl