Plaswijckpark | Ridders en Prinsessenweekend - Plaswijckpark
Menu

Ridders en Prinsessenweekend

18 & 19 juni

Heb je je altijd al een stoere ridder willen voelen of zo mooi als een beeldschone prinses? Binnenkort kan het in Plaswijckpark! Op zaterdag 18 en zondag 19 juni organiseren wij een heel nieuw weekend in Plaswijckpark; het Ridders en Prinsessenweekend!

Wij zullen dit weekend op zaterdag om 11.00 uur starten met een spannende roofvogelshow van ongeveer 45 minuten. De valkeniers nemen verschillende grote roofvogels mee en zullen allerlei leuke en interessante informatie hierover vertellen. En extra spannend: de kinderen mogen ook nog eens zelf mee doen met de show! Daarnaast kun je aan meedoen aan allerlei activiteiten. Denk hierbij aan een les ‘hoe word je ridder of prinses’, knutselactiviteiten in ons Theeater, op de foto met een echte ridder en prinses, geschminkt worden en meer. Op zondag besluiten wij dit fantastische weekend om 16.00 uur met weer een spannende roofvogelshow.

Duik vast de verkleedkist in en ga op zoek naar jouw stoerste ridderpak of mooiste prinsessenjurk! Of nog leuker, je maakt hem zelf! Binnenkort vind je hier ook tips hoe je zelf een kostuum en accessoires maakt.

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl