Menu

Ravotten in de zomervakantie!

Eindelijk zomervakantie! En wat is er nou leuker in de zomer dan eindeloos spelen?  Of het nou regent, of mooi weer is, Plaswijckpark heeft alles in huis voor het leukste dagje uit.

Kom ravotten in onze grote buitenspeeltuinen, waterspeeltuin en verkeerstuin. Een drupje regen geeft niks! Binnen kun je namelijk lekker de beest uithangen in het grootste speelhuis van Nederland. Sta oog in oog met rare snuiters in onze dierentuin. En vergeet de spannende attractie, de Vlottenvaart, niet!

Deze zomer hebben we een aantal vernieuwde attracties, waar je je helemaal kunt uitleven. Griezel op de Spookzolder of spring zo hoog als je durft op de air-trampoline. Of kom ouderwets spelen in de mega grote zandbak. En heb je weleens geklommen in de Apenspeeltuin tussen de apen? Wie aapt wie na?

In de zomervakantie kun je daarnaast dagelijks terecht in het theater. Droom weg met verhalen over zeemeerminnen, luister naar de geschiedenis van de PWreus en kom kijken naar Kiki in Fantasieland. Er zijn dagelijks meerdere voorstellingen. De agenda van het theater vind je hier.

Kortom; Plaswijckpark heeft alles in huis voor het leukste dagje uit! Wij zijn klaar voor de zomer? Jij ook?

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.