Menu

Plaswijckpark weer open!

Het hoge woord is eruit. We mogen vanaf donderdag 19 november weer open! Je kunt vanaf nu gewoon weer reserveren. We maken de opening extra speciaal, want we hebben het park weer omgetoverd tot Winterwijck! Vanwege corona-maatregelen zal er dit jaar geen grote schaatsbaan zijn. Gelukkig zijn er genoeg andere winterse activiteiten om van te genieten.

Winterse pret
Beleef Plaswijckpark in gezellige winterse sferen. Lekker ravotten terwijl er duizenden lampjes in het park branden, samen met familie en vriendjes warme chocolademelk drinken en genieten van de winterse activiteiten die er te doen zijn. Speel bijvoorbeeld een potje curling of ijshockey sjoelen en leef je uit op de langlaufbaan!

Onze horecalocaties zijn open voor take-away. Haal wat te eten of te drinken om even bij te komen of om lekker op te warmen. Zodat je vervolgens weer lekker verder kan genieten van ijskoud speelplezier! In het weekend kun je zelfs marshmallows roosteren bij ons pannenkoekenrestaurant De Boshut. Winterwijck is te bezoeken tot en met 28 februari 2021.

Schaatsen
Helaas zal de grote schaatsbaan dit jaar niet op de evenementenweide staan tijdens Winterwijck. Maar we hebben wel een heuse kinderschaatsbaan op het plein voor het Restaurant in de Heuvel geplaatst! Hier kun je gezellig schaatsen met je vriendjes en vriendinnetjes. De kinderschaatsbaan is geopend vanaf 19 november. Schaatsen voor de kinderen zijn te leen.

Reserveer hier je tickets

 

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl