Menu

Paaseieren zoeken in Plaswijckpark!

21 & 22 april 2019

Op eerste en tweede paasdag is het feest in Plaswijckpark! De paashaas komt dan op bezoek en heeft allemaal eieren verstopt in ons park! 

Het is inmiddels een traditie geworden: met Pasen eieren zoeken in Plaswijckpark. De paashaas loopt rond, je kunt lekker spelen, we hebben schminkers en vanaf 12:00 uur kan de jacht op paaseieren beginnen. Dat maken we je natuurlijk niet te makkelijk. We hebben drie gebieden in ons park waar eieren verstopt liggen. Afhankelijk van je leeftijd kun je in één gebied terecht. Onze paashaas heeft overal gekleurde plastic eieren verstopt. Wanneer je 3 verschillende kleuren hebt gevonden, kun je deze inwisselen voor chocolade eieren. Maar dat is niet alles. In elk gebied ligt ook een gouden ei verstopt. Als je die vindt win je een ontzettend toffe prijs. Goed zoeken dus!

Planning

Voor en na het zoeken kun je lekker ravotten in ons park. Vanwege de voorbereidingen is van 10:00 tot 12:00 uur alleen Speelwijck geopend. Om 12:00 uur start de zoektocht naar eieren en opent Dierenwijck. Als alle eieren gevonden zijn is er om 15:00 uur een prijsuitreiking voor de gelukkige vinders van het gouden ei.

Prijzen en paasgebak

Voor het paaseieren zoeken zijn onze reguliere entreeprijzen van toepassing. Abonnementen en nog niet gebruikte Rotterdampassen zijn ook geldig. Maak je paasdag compleet met een heerlijk paasgebakje en warme drank in onze horeca. Deze kun je vooruitbestellen bij onze entreekassa voor 3,35 euro. Het arrangement is ook verkrijgbaar in onze horeca. Dit tegen een kleine meerprijs. Het kost dan 3,75 euro.

 

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.