Plaswijckpark | TERUGBLIK: PAASEIEREN ZOEKEN - Plaswijckpark
Menu

TERUGBLIK: PAASEIEREN ZOEKEN

Eerste en Tweede Paasdag was het weer feest in Plaswijckpark! De Paashaas had zijn uiterste best gedaan om de vele eieren te verstoppen. En Winnie de Reporter was aanwezig om verslag te doen van deze dagen.

Tussen 12.00 en 15.00 uur kon er naar hartenlust gezocht worden in drie zoekgebieden. Voor iedere leeftijdscategorie een eigen moeilijkheidsgraad. 0-3 jaar mocht in de rozentuin zoeken, 4-6 jaar in het kabouterpad. En 7 jaar en ouder moest op zoek naar 5 kleuren in de Engelse tuin, op de picknickweide en rondom de apenspeeltuin. Had je alle eieren gevonden? Dan mocht je ze bij onze paasmedewerkers inwisselen voor chocolade eieren.

Op beide dagen 3 gouden eieren verstopt door de Paashaas, en ja ook weer gevonden gelukkig! De gelukkige vinders van het gouden ei mogen aankomend jaar hun kinderfeestje in Plaswijckpark vieren met 10 vrienden. Ook kregen ze nog een kleinigheidje en natuurlijk nog wat chocolade eitjes toe.

Winnie de Reporter kon uit de reacties opmaken dat er gesproken kon worden van een geslaagde dag! Ook de Paashaas was tevreden en heeft iedereen de nodige chocolade eitjes kunnen geven. Namens de Paashaas, tot volgend jaar!

Hieronder een kleine impressie van beide Paasdagen.

   
  

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl