Menu

Eieren zoeken op 1e en 2e Paasdag

Op eerste en tweede paasdag brengt de Paashaas traditiegetrouw een bezoek aan Plaswijckpark! In drie gebieden heeft hij gekleurde paaseieren verstopt en na het startsein om 12 uur start de jacht hierop. We maken het je natuurlijk niet te makkelijk.

Afhankelijk van je leeftijd (1-3 jaar, 4-6 jaar of 7+ jaar) mag je in één van de gebieden zoeken. Heb jij drie verschillende kleuren paaseieren gevonden? Dan kun je deze inwisselen voor chocolade eieren. Maar dat is niet alles: in elk gebied is ook één goud ei verstopt. Ben jij de bofkont die het gouden ei vindt, dan win je een hele toffe prijs!

Er is tot 15 uur de tijd om eieren te zoeken, waarna de prijsuitreiking is. Trek gekregen van al dat zoeken? In Restaurant in de Heuvel hebben we heerlijk paasgebak. Ook kun je je laten schminken en wie weet kom je de Paashaas wel tegen! Voor en na het zoeken kun je natuurlijk lekker ravotten in het park. Omdat de Paashaas de tijd nodig heeft om de eieren te verstoppen, is van 10-12 uur alleen Speelwijck geopend. Tijdens de paasdagen gelden de reguliere entreeprijzen en kun je gewoon naar binnen met een abonnement. Kom jij ook lekker eieren zoeken?

Ook voor thuis blijvers hebben we natuurlijk iets leuks. Download hier de Plaswijckpark Paaskleurplaat.

 

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.