Plaswijckpark | Schaatsbaan - Plaswijckpark
Menu

Schaatsbaan

500 m2 echt ijs in Plaswijckpark!

Op zaterdag 3 november 2018 is in Plaswijckpark de eerste echte schaatsbaan van Rotterdam en omstreken geopend! Voor het eerst in 25 jaar is er in het Rotterdamse familiepark weer een echte schaatsbaan. De overdekte baan met 500m2 ijskoud ijs levert gegarandeerd schaatsplezier voor jong en oud!

95 jaar

Dit jaar viert Plaswijckpark haar 95-jarig bestaan. Speciaal voor deze verjaardag staat er de komende maanden een overdekte schaatsbaan in het park. In het verleden heeft het Rotterdamse familiepark vaker een kleine schaatsbaan gehad voor kinderen. Dit jaar kunnen alle kinderen samen met hun ouders en grootouders op 500m2 echt ijs ontdekken wat schaatsplezier is! Geen schaatsen? Geen probleem, want Plaswijckpark zorgt gratis voor schaatsen. Zelf schaatsen meenemen mag uiteraard ook. Op de schaatsbaan zijn alleen kunst- en ijshockeyschaatsen toegestaan en handschoenen zijn verplicht. Ben je je handschoenen vergeten dan kun je zo ook kopen in de schaatstent.

Lekker lang schaatsen op vrijdag en zaterdag

Wegens groot succes kun je vanaf nu elke vrijdag en zaterdag lekker lang schaatsen. De schaatsbaan in Plaswijckpark is dan tot 19:00 uur geopend. Kom langs en laat je schaatskunsten zien! Tussen 17:00 en 19:00 uur kun je onbeperkt schaatsen voor 5 euro per persoon. Wil je ook een pannenkoek komen eten dan kan dat. Ons pannenkoekenrestaurant "De Boshut" blijft speciaal open. Vanaf 1 december is er een speciale actie waarbij je de tweede pannenkoek gratis krijgt. Ben je al binnen op vrijdag en zaterdag dan kun je lekker blijven hangen en abonnementhouders mogen zonder extra kosten naar binnen.  Hou er rekening mee dat vanaf 17:00 uur alleen de schaatsbaan en pannenkoekenrestaurant 'de Boshut' geopend zijn. De rest van het park is dan gesloten.

Schaatsfeestje

Ben je jarig in de winter? Vier dan je verjaardag op het ijs! Deze winter is er een speciaal schaatsfeest met een heerlijk pannenkoekenmenu.  Nodig al je vrienden en vriendinnen uit en word een ijsglij-expert! Wie weet word jij de volgende schaatsheld met een gouden plak.

Winterabonnement

Voor de winterperiode is er een winterabonnement geïntroduceerd. Hiermee kun je onbeperkt komen schaatsen.

Met je klas op het ijs

Wil je met je klas lekker een uur komen schaatsen onder schooltijd, dan kan dat tegen aangepast tarief. Voor maar 3,50 euro per persoon kun je komen schaatsen. Schaatshuur is inbegrepen evenals 2 heerlijke consumpties voor de meesters of juffen. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Let op: het is aan de juf of meester om de klas te begeleiden. Onze schaatscoach op de baan geeft daarnaast handige schaatstips. Ben je na het schaatsen zo enthousiast dat je met je klas nogmaals het hele Plaswijckpark wil ontdekken, bekijk dan onze schoolreis opties.

Wil je met je klas het ijs op? Meld je dan hier aan!

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl