Plaswijckpark | Schaatsbaan - Plaswijckpark
Menu

Schaatsbaan

500 m2 echt ijs!

Voor het eerst in 25 jaar ligt er weer echt ijs in Plaswijckpark. De 500 m2 overdekte schaatsbaan is t/m 3 maart geopend. Dat is gegarandeerd schaatsplezier voor jong en oud.

Lekker schaatsen in Plaswijckpark

Tot 3 maart 2019 is er een overdekte schaatsbaan in Plaswijckpark. Het is voor het eerst in 25 jaar dat er weer echt ijs is. In het verleden heeft het Rotterdamse familiepark vaker een kleine schaatsbaan gehad voor kinderen. Nu kunnen kinderen samen met hun ouders en grootouders op 500m2 echt ijs ontdekken wat schaatsplezier is! Geen schaatsen? Geen probleem, want Plaswijckpark zorgt gratis voor schaatsen. Zelf schaatsen meenemen mag uiteraard ook. Op de schaatsbaan zijn alleen kunst- en ijshockeyschaatsen toegestaan en handschoenen zijn verplicht. Ben je je handschoenen vergeten dan kun je zo ook kopen in de schaatstent.

Schaatsfeestje

Ben je jarig in de winter? Vier dan je verjaardag op het ijs! Deze winter is er een speciaal schaatsfeest met een heerlijk pannenkoekenmenu.  Nodig al je vrienden en vriendinnen uit en word een ijsglij-expert! Wie weet word jij de volgende schaatsheld met een gouden plak.

Schaatslessen

Wil jij je schaatskunsten verbeteren? Begin dan met schaatslessen in Plaswijckpark! De eerste les begint op 29 januari om 16.00 uur. In totaal vinden er 5 lessen plaats elke dinsdag van 16.00 tot 16.45 uur. Voor slechts 25 euro krijg je vijf lessen, gegeven door de professionals van Kunstrijvereniging De Drechtsteden. De laatste les zal gegeven worden op 26 februari en krijg jij een mooie diploma mee! Uiteraard kan je je eigen schaatsen meenemen, maar wij hebben natuurlijk ook schaatsen voor je. Vergeet je handschoenen niet want die zijn verplicht. Aanmelden kan in het park aan de kassa of neem contact op via e-mail: info@plaswijckpark.nl of bel naar: 010-4181836.

Met je klas op het ijs

Wil je met je klas lekker een uur komen schaatsen onder schooltijd, dan kan dat tegen aangepast tarief. Voor maar 3,50 euro per persoon kun je komen schaatsen. Schaatshuur is inbegrepen evenals 2 heerlijke consumpties voor de meesters of juffen. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Let op: het is aan de juf of meester om de klas te begeleiden. Onze schaatscoach op de baan geeft daarnaast handige schaatstips. Ben je na het schaatsen zo enthousiast dat je met je klas nogmaals het hele Plaswijckpark wil ontdekken, bekijk dan onze schoolreis opties.

Winterabonnement

Voor de winterperiode is er een winterabonnement geïntroduceerd. Hiermee kun je onbeperkt komen schaatsen.

Wil je met je klas het ijs op? Meld je dan hier aan!

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl