Plaswijckpark | Schaatsbaan - Plaswijckpark
Menu

Schaatsbaan

500 m2 echt ijs!

Voor het eerst in 25 jaar ligt er weer echt ijs in Plaswijckpark. De 500 m2 overdekte schaatsbaan is van 3 november t/m 3 maart geopend. Dat is gegarandeerd schaatsplezier voor jong en oud.

Lekker schaatsen in Plaswijckpark

Er staat de komende maanden een overdekte schaatsbaan in het park. Het is voor het eerst in 25 jaar dat er weer echt ijs is. In het verleden heeft het Rotterdamse familiepark vaker een kleine schaatsbaan gehad voor kinderen. Nu kunnen kinderen samen met hun ouders en grootouders op 500m2 echt ijs ontdekken wat schaatsplezier is! Geen schaatsen? Geen probleem, want Plaswijckpark zorgt gratis voor schaatsen. Zelf schaatsen meenemen mag uiteraard ook. Op de schaatsbaan zijn alleen kunst- en ijshockeyschaatsen toegestaan en handschoenen zijn verplicht. Ben je je handschoenen vergeten dan kun je zo ook kopen in de schaatstent.

Schaatsfeestje

Ben je jarig in de winter? Vier dan je verjaardag op het ijs! Deze winter is er een speciaal schaatsfeest met een heerlijk pannenkoekenmenu.  Nodig al je vrienden en vriendinnen uit en word een ijsglij-expert! Wie weet word jij de volgende schaatsheld met een gouden plak.

Winterabonnement

Voor de winterperiode is er een winterabonnement geïntroduceerd. Hiermee kun je onbeperkt komen schaatsen.

Met je klas op het ijs

Wil je met je klas lekker een uur komen schaatsen onder schooltijd, dan kan dat tegen aangepast tarief. Voor maar 3,50 euro per persoon kun je komen schaatsen. Schaatshuur is inbegrepen evenals 2 heerlijke consumpties voor de meesters of juffen. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Let op: het is aan de juf of meester om de klas te begeleiden. Onze schaatscoach op de baan geeft daarnaast handige schaatstips. Ben je na het schaatsen zo enthousiast dat je met je klas nogmaals het hele Plaswijckpark wil ontdekken, bekijk dan onze schoolreis opties.

Wil je met je klas het ijs op? Meld je dan hier aan!

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl