Plaswijckpark | Nickelodeon Buitenspeeldag in Plaswijckpark
Menu

Terugblik: Nickelodeon Buitenspeeldag

Zondag 10 juli 10:00 - 18:00 uur

Zondag 10 juli was (op de eerste zondag van de zomervakantie) de Nickelodeon Buitenspeeldag! En wat een lekker weer was het, de zon liet zich deze dag van haar beste kant zien.

Alle bezoekers die binnen kwamen liepen ‘s ochtends gelijk in één rechte lijn op hun doel af. De activiteiten van de Nickelodeon Buitenspeeldag waren allemaal op het veld bij de rondvaartboot. Eenmaal aangekomen bij het festijn kregen de kinderen een stempelkaart mee om deel te nemen aan alle spellen én werd je hartelijk verwelkomt door Miss Chiquita. Er was natuurlijk van alles te doen! Je kon springen, dansen en gek doen in de Disco Ananas. Bananen gooien in de bek van een grote aap, klimmen op de bananenberg, zoveel mogelijk fruit verzamelen terwijl je aan een bungeekoort vast zat, noem maar op!

Om 12:00 uur hoorden we ineens een aantal kinderen hard gillen en ze renden allemaal dezelfde kant op. Wat was er aan de hand? Spongebob was in de verte al zichtbaar. Hij kwam iedereen een hand geven en je kon met hem op de foto. Dat was gaaf zeg! Om 13:00, 14:00 en 15:00 uur gebeurde dit grappige ritueel nog een keer en liet Spongebob zich graag weer op de foto zetten.

Al met al een zeer geslaagde dag. Hierbij nog wat foto’s van deze gezellige middag.

disco ananas - nickelodeon buitenspeeldag

De Disco Ananas

schminken - nickelodeon buitenspeeldag

Schminken; welk figuur wil jij zijn?

apen gooien - nickelodeon buitenspeeldag

Bananen naar de apenkoppen gooien

spongebob - nickelodeon buitenspeeldag

Met Spongebob op de foto

klimberg - nickelodeon buitenspeeldag

De Bananenklimberg

bungeetouw - nickelodeon buitenspeeldag

Bungeetouw

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl