Menu

Kom jij werken in Plaswijckpark?

Ontdek met welke functie jij een match hebt tijdens de speeddates

Ben jij een echte horecatijger, houd je graag als een stokstaartje de wacht bij de attracties of ben je zo nieuwsgierig als een nandoe en weet je daardoor het antwoord op alle bezoekersvragen? Dan hebben wij goed nieuws: Plaswijckpark is op zoek naar seizoenskrachten. Direct overtuigd om in ons vrolijke en eigenwijze speelpark te komen werken? Solliciteer dan hier.

Liever eerst bekijken hoe het eraan toegaat binnen ons team? Kom dan sfeer proeven tijdens de sollicitatie speeddates en ontdek met welke functie jij een match hebt! We zijn op zoek naar enthousiaste seizoensmedewerkers die bij het gezelligste team van Rotterdam willen aansluiten. Samen met jou bezorgen wij onze bezoekers graag een avontuurlijke dag. Als seizoensmedewerker in Plaswijckpark kun je op verschillende afdelingen ingezet worden. Zo zoeken wij toppers voor de entree, duizendpoten voor de horeca en ondersteuning voor de attracties. Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Tijdens de sollicitatie speeddate horen we graag waar jouw kwaliteiten liggen. Je kunt gewoon binnenlopen zonder afspraak en je bij de entree aanmelden. De sollicitatie speeddates vinden plaats op:

  • Donderdag 13 april tussen 16-18 uur

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.