Menu

NIEUW! Knutselfeest in Plaswijckpark

Knutselkoningen en koninginnen opgelet! Er is namelijk een tof nieuw knutselfeest in Plaswijckpark.

Laat je fantasie de vrije loop en knutsel de gekste dingen met de materialen van Pakje Plezier. Pakje Plezier is een sociale onderneming die (industriële) restmaterialen ontvangt van lokale onderneming. Deze materialen worden ingepakt door jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking, die dit werk met veel enthousiasme doen. Ga je los met knopen, linten, bubbelplastic of gekleurde dopjes? Pakje Plezier biedt de leukste, duurzame knutselmaterialen aan! Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit en geniet van heel veel knutselplezier.

Voor jouw knutselfeest kan je kiezen uit twee knutselpakketten: het toverstaf / zwaard pakket of het speeleiland pakket. Na al dat knippen en plakken heb je vast trek gekregen! Je mag in Restaurant in de Heuvel komen smullen van het Opa of Oma Kookt Menu. Het Opa Kookt Menu bestaat uit friet, kipnuggets, Wicky 0%, een stukje vers fruit en een leuke verrassing! Zin in poffertjes, een stukje vers fruit, Wicky 0% en een leuke verrassing? Kies dan voor het Oma Kookt Menu.

Met nieuwe energie kan je nu lekker het park in om eens flink te ravotten. Spetter in de Havenspeeltuin, slinger als een aap in de Apenspeeltuin en race door de Verkeerstuin! Dat belooft een onvergetelijke dag te worden!

Reserveer snel je kinderfeestje!

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.