Menu

Knutselen met de kinderraad

Het is oktober en dat betekent dat de kinderraad weer bij elkaar komt om eens goed te vergaderen.

Thuisopdracht

Ook dit keer hadden de kinderraadsleden een thuisopdracht gekregen, die zij voor aanvang van de vergadering mochten maken. Het thema van deze vergadering was ‘Weergaloze winter’. Dus de leden mochten een collage maken met het thema winter.


Brainstormen

Tijdens de vergadering zijn, onder het genot van wat lekkers, de collages besproken. Heel leuk om te horen wat voor verschillende associaties iedereen heeft met winter. Van al deze verschillende blikken op het thema hebben we gezamenlijk een woordweb gemaakt.

Plaswijckpark wilt ook in de winter een fijne plek zijn om te komen ravotten. Daarom willen wij natuurlijk weten hoe wij Plaswijckpark het leukst kunnen maken tijdens het Winterwijck seizoen (december t/m maart). Vanuit de brainstorm met het thema winter zijn we gaan kijken hoe we deze winterse associaties kunnen toepassen op Winterwijck. Ook daar hebben wij gezamelijk een woordweb van gemaakt.

Knutselen

Na al dat nadenken, brainstormen en praten was het tijd voor iets anders. De kinderraadsleden werden per tweetal ingedeeld voor een winters knutselwerkje en mochten lekker hun gang gaan. Zodra zij klaar waren met de knutselopdracht wilde we graag weten wat zij er van vonden. Zodat wij erachter konden komen welk winters knutselwerkje het aller leukst was. Deze komt namelijk weer terug tijdens de extra winterse activiteiten van Winterwijck.

Het was een dag vol creativiteit en winterpret. We zijn overladen met goede ideeën van de kinderraad. Wat ons betreft kan Winterwijck niet snel genoeg komen!

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.