Menu

Kinderraad weer samengekomen

De kinderraad van Plaswijckpark is weer bijeengekomen! Vanwege corona hadden de kinderen uit de Kinderraad elkaar al lange tijd niet meer gezien. Op woensdag 1 juli vond de tweede kinderraadsvergadering van 2020 gelukkig weer plaats.

Programma

De kinderraad denkt mee over wat er speelt in Plaswijckpark. Tijdens deze vergadering was social media het hoofdonderwerp. De kinderraadsleden kregen eerst een presentatie over social media. Er werd verteld welke social media er zijn, en we vroegen de kinderen wat ze leuk vinden, maar ook wat  ze niet goed vinden op social media. Daarna zijn ze zelf aan de slag gegaan met het maken van eigen filmpjes, WhatsApp stickers en foto’s.

Daarna hebben de kinderen een bezoek gebracht aan de Havenspeeltuin. De kinderen hebben namelijk meegedacht over de keuze voor de waterattracties van het spraypark. Natuurlijk wilden we ze laten zien hoe de Havenspeeltuin eruit ziet, mede dankzij hun inbreng!

Ook is er kort gesproken over de vorige vergadering van 8 januari. Deze vergadering ging over gezonde voeding. Op basis van hun tip hebben we sinds kort een stuk vers fruit in de menubox toegevoegd in plaats van appelmoes.

Afscheid

Aan het einde van de vergadering hebben we afscheid genomen van zes kinderraadsleden. Zij hebben twee jaar lang deelgenomen en daarmee loopt hun lidmaatschap af. We hebben hen feestelijk bedankt voor al hun inzet.

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.