Menu

Kinderraad weer bij elkaar

Afgelopen maand is de Kinderraad weer bij elkaar gekomen. Bij de vorige bijeenkomst zwaaiden we enkele oud kinderraadsleden uit. Deze keer hebben we zes nieuwe kinderraadsleden mogen verwelkomen.

Programma

Het thema van de vergadering was: ‘Hoe ziet jouw ultieme schoolreisje eruit?’. Hier hebben we met elkaar over gediscussieerd. Ook hebben de kinderraadsleden de ‘Word super speurder’ en de ‘Plaswijck bioloog’ speurtochten gedaan. Tijdens de speurtochten moesten de kinderraadsleden vragen beantwoorden over de verschillende dieren in ons park. Met de goede antwoorden werd steeds een deel van een code gekraakt om uiteindelijk bij een verrassing uit te komen. Na de speurtochten vroegen wij wat de kinderraadsleden  er van vonden. Aan de hand van hun feedback willen wij de beleving van de schoolreisjes en de speurtochten verbeteren.

De codes zijn gekraakt, ideeën zijn gedeeld en er is veel plezier gemaakt. Het was een leuke en geslaagde dag. We hebben veel nieuwe dingen geleerd, lekker gespeeld en vooral goed kunnen overleggen over hoe de schoolreisjes in Plaswijckpark nog leuker kunnen worden in de toekomst!

De volgende vergadering zal plaats vinden in januari 2021.

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.