Plaswijckpark | Verhalenwijck - Plaswijckpark
Menu

Verhalenwijck

Stuur jouw verhaal in

In 2018 zal Plaswijckpark 95 jaar bestaan. Met dit in het vooruitzicht willen we bijzondere, grappige, ontroerende, en spannende herinneringen over het park verzamelen. Klein of groot, van lang geleden of vorige week, als foto of als tekst, alle verhalen zijn welkom!

Gedurende deze 95 jaar zullen er ongetwijfeld veel bijzondere herinneringen zijn gemaakt in en over het park. Herinneringen van lang geleden, toen een toegangskaartje nog 10 cent kostte, of verhalen over een opening van een van de vele nieuwe attracties. Deze mijlpaal is een mooie reden om met elkaar een terugblik te creëren. Daarom nodigen we iedereen uit zijn of haar verhaal met ons te delen! Door deze herinneringen hier te verzamelen, zorgen we ervoor dat de persoonlijke ervaringen van bezoekers door de jaren heen gedocumenteerd kunnen worden en ze niet verloren gaan.

Stuur ook jouw verhaal in en deel je mooiste herinneringen met ons.

  • Youtube / Vimeo link
    Na een periode van inzameling, kan Plaswijckpark vanaf medio 2017 contact met u opnemen om uw bijdrage samen met u uit te werken. Mocht u geen interesse hebben in verdere medewerking, dan wordt deze beslissing uiteraard gerespecteerd. Plaswijckpark behoudt zich het recht voor kleine aanpassingen te maken in de tekst, zoals het plaatsen van de juiste datum bij een evenement. De strekking van het verhaal blijft uiteraard intact. Plaswijckpark behoudt zich ook het recht voor het gebruik van verhalen. Wanneer uw bericht een bijlage bevat, zoals foto-, video-, tekst- of geluidsfragmenten, gaan wij ervan uit dat er geen rechten meer rusten op het materiaal, of dat u het (in het geval dat u de rechthebbende bent) rechtenvrij aan ons overdraagt. Plaswijckpark kan uw inzending gebruiken op andere plekken dan www.plaswijckpark.nl, bijvoorbeeld voor de promotie van het park of het 95-jarige jubileum middels promotiemateriaal.”

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl