Menu

Jubileum activiteiten

Het 95 jarig jubileum is een bijzondere gebeurtenis voor Plaswijckpark! Er komen al 95 jaar lang kinderen met hun ouders of grootouders naar het park om lekker te ravotten en ontspannen. Deze bijzondere verjaardag willen wij graag samen vieren, daarom zijn er de hele zomer extra activiteiten in het park! Nieuwsgierig wat voor activiteiten er allemaal op de planning staan? Bekijk dan regelmatig deze pagina of volg Plaswijckpark op social media!

 

21 en 22 juli 2018 – Plaswijckpark versieren!

Bij feest hoort versiering. Dit mooie weer is perfect om met stoepkrijt het hele park te versieren. Alle paden in Plaswijckpark mogen een mooi kleurtje krijgen. Iedereen mag helpen!

 

4 en 5 augustus – Dansen en zingen!

Dansen, swingen en zingen! Leer hoe je een lekker deuntje kunt spelen op een djembé tijdens de djembé workshop. En dans de sterren van de hemel op een heel bijzonder lied. Over dat lied kunnen we nog niet veel verklappen, maar het wordt super leuk!

 

11 augustus – Duikelvluchten

Af en toe moeten we flink bukken om ze te ontwijken, want er vliegen grote roofvogels door de lucht! Deze bijzondere vogels laten maar al te graag hun vliegkunsten zien aan het publiek. De valkeniers hebben misschien wel wat hulp nodig!

 

18 en 19 augustus – Springkussenfestival

Niet zomaar een springkussenfestival, maar meer dan 60 meter aan stormbaan! Dat is een flinke kluif om doorheen te banjeren, maar niet minder leuk! Tijdens het bestormen van de luchtkussens moet je klauteren, door tunnels schuiven, van glijbanen roetsjen en nog veel meer!

 

25 en 26 augustus – Beestenfeest

Plaswijckpark heeft al 95 jaar dieren en vandaag de dag is het nog steeds een vast onderdeel binnen het aanbod van het park. Tijdens het beestenfeest pakken we uit in Dierenwijck en vieren alle dieren en bezoekers feest!

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.