Menu

Coronamaatregelen

Om Plaswijckpark te bezoeken heb je geen coronatoegangsbewijs nodig. Al onze take away locaties zijn vrij toegankelijk. Alleen als je binnen plaatsneemt aan een tafel in één van onze restaurants moeten we wel vragen om een coronatoegangsbewijs. Voor een bezoek aan Huis in de Heuvel en de Speelkas heb je geen coronatoegangsbewijs nodig. Reserveren blijft noodzakelijk voor bezoekers. Zó kunnen we langere wachttijden voor iedereen voorkomen.

  • Om Plaswijckpark te bezoeken heb je geen coronatoegangsbewijs nodig.
  • Houd 1,5 meter afstand (deze regel geldt niet voor huisgenoten onderling).
  • Van te voren dient er nog wel een tijdslot gereserveerd te worden. Hiermee zorgen we voor een betere spreiding bij de entree.
  • Het tonen van een coronatoegangsbewijs is alleen noodzakelijk wanneer je binnen plaatsneemt aan een tafel in één van onze restaurants.
  • Voor een bezoek aan de binnenspeeltuinen Huis in de Heuvel en Speelkas heb je geen coronatoegangsbewijs nodig. Op last van de Veiligheidsregio is het niet meer toegestaan te eten en te drinken in de binnenspeeltuinen.

Veel gestelde vragen:

Moet ik een coronatoegangsbewijs hebben voor Plaswijckpark?
Nee, om Plaswijckpark te bezoeken heb je geen coronatoegangsbewijs nodig. Wel dient er van te voren een tijdslot gereserveerd te worden. Dat kun je gemakkelijk doen door hier te klikken.

Moet ik een coronatoegangsbewijs hebben om gebruik te kunnen maken van de horeca binnen Plaswijckpark?
Gezien de maatregelen vanuit de overheid zijn wij vanaf 25 september verplicht om je coronatoegangsbewijs te controleren wanneer je binnen plaatsneemt in één van onze restaurants. Bij onze take away locaties en terrassen geldt deze controle niet.

Moet ik een coronatoegangsbewijs hebben om gebruik te kunnen maken van de toiletten?
Nee, de meeste toiletten zijn niet gevestigd binnen een restaurant. Daardoor kan iedereen gebruik maken van het toilet.

Moet ik een coronatoegangsbewijs hebben om gebruik te kunnen maken van de binnenspeeltuinen Huis in de Heuvel en Speelkas?
Nee, iedereen kan lekker ravotten in Huis in de Heuvel en Speelkas. Op last van de Veiligheidsregio is het niet meer toegestaan te eten en te drinken in de binnenspeeltuinen.

Moet ik als abonnementhouder ook nog reserveren?
Ja, elke bezoeker moet van te voren reserveren. Op deze manier zorgen wij voor een geleidelijke bezoekersstroom en kunnen we langere wachttijden voor iedereen voorkomen.

Vanaf welke leeftijd is een coronatoegangsbewijs verplicht?
Bezoekers vanaf 13 jaar moeten een coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd.  Het coronatoegangsbewijs is alleen verplicht wanneer je binnen plaatsneemt in één van onze restaurants. Bij de ingang van het park wordt niet om een coronatoegangsbewijs gevraagd.

 

 

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.