Plaswijckpark | Halloween - Plaswijckpark
Menu

Halloween

18 t/m 26 oktober

Foto-Halloween2

Ook dit jaar kan er tijdens de herfstvakantie, 18 t/m 26 oktober, weer heerlijk gegriezeld worden in Plaswijckpark. Wie houdt niet van dit gruweleuke evenement; Halloween! Iedere dag spannende activiteiten en natuurlijk zullen er ook weer twee avondopstellingen zijn.

Iedere dag kun je tussen 11.00 en 17.00 uur heerlijk komen knutselen in het Theeater, heksenbezems maken, geschminkt worden en op de foto in onze griezelkeuken!

Spelen in het donker!
Dit jaar zijn onze griezelavonden anders, dan anders. In verband met de enorme belangstelling vorig jaar zullen we dit jaar géén aparte griezelroute doen. In plaats daarvan zitten door (bijna) het gehele park allerlei griezels verstopt. Tijdens het spelen kom je ze vanzelf tegen. Kom ook als je durft!

Op woensdag 22 oktober hebben wij een speciale avond voor kinderen t/m 7 jaar. Van 18.00 tot 21.00 uur kun je heerlijk komen griezelen en spelen in het donker. (i.v.m. de voorbereidingen zijn wij tussen 17.00 en 18.00 uur gesloten).
Op vrijdag 24 oktober kunnen kinderen van 8 jaar en ouder komen griezelen en spelen in het donker, van 19.00 tot 22.00 uur. (i.v.m. de voorbereidingen zijn wij deze dag tussen 18.00 en 19.00 uur gesloten).

Koop HIER nu je kaarten voor de avonden. In de voorverkoop kosten de kaartjes € 5,50 per persoon. Op de avond zelf kun je natuurlijk ook nog een kaartje kopen, dan betaal je € 6,00 per persoon.

 

Tijdens de griezelavonden is het gehele park geopend, met uitzondering van de Dierenwijck. Vanuit veiligheidsoogpunt zijn de boemeltrein, waterfietsen en de rondvaartboot buiten gebruik.

Nog even een aantal voorwaarden voor de avonden op een rijtje:

– Ben je jonger dan 18 jaar? Dan moet je op deze avond begeleid worden door een volwassene.
– Op de griezelavonden is je jaarabonnement niet geldig.
– Je kunt op de griezelavonden géén gebruik maken van de Rotterdampas of andere kortingsacties.

 

Datum: 18-10-2014

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl