Menu

Halloween in Plaswijckpark

Kom griezelen tijdens Halloween in de herfstvakantie van 16 tot en met 24 oktober. Plaswijckpark wordt dan compleet omgetoverd tot een eng griezelpark. Speel, ontdek, ontmoet andere griezels en krijg een verrassing!

In ons griezelpark kun je aan talloze enge en leuke activiteiten meedoen. Bijvoorbeeld heksenbezems maken en knutselen in Halloweenstyle. Wil je extra huiveren? Bezoek dan onze griezelige theatervoorstellingen in het Openluchttheater.

Bij Halloween hoort natuurlijk snoep! Van al dat griezelen krijg je natuurlijk wel lekkere trek. Op het Seizoensplein kun je een lekkere suikerspin halen en bij de Boshut rooster je marshmallows en eet je de heerlijkste spookpannenkoeken.

Je mag zelf beslissen of je verkleed komt of niet. Maar dat maakt het natuurlijk wel extra griezelig leuk! En vergeet geen foto’s te maken van jezelf in je halloweenkostuum en die met ons te delen. De mooiste griezels krijgen namelijk een plekje op onze social mediakanalen.

Bij de ingang krijg je een stempelkaart. De stempels haal je op bij de verschillende griezelactiviteiten en heb je een volle stempelkaart, dan ontvang je een verrassing.

De dagactiviteiten vinden plaats van 11:00 – 17:00 uur. Het park is open van 10.00 – 18.00 uur.
Zien wij jou in de herfstvakantie? Reserveer alvast je ticket door hier te klikken.

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.