Plaswijckpark | Halloween in Plaswijckpark
Menu

Voorverkoop Halloween gestart

Het duurt nog heel eventjes maar van zaterdag 15 t/m zondag 23 oktober is het weer tijd voor pompoenen, griezels, spoken en spinnen, ofwel dan is het herfstvakantie. En dat betekent dat wij het park weer omtoveren in Halloween sferen! Ook deze herfstvakantie hebben wij dagelijks griezelig leuke activiteiten en zijn er weer speciale avondopenstellingen.

Overdag kun je tussen 11.00 en 17.00 uur lekker komen knutselen, heksenbezems maken en geschminkt worden als je favoriete griezel.

Halloween in Plaswijckpark is pas echt griezelig als het donker is, dus kun je weer spelen in het donker. Onze griezels zitten dit jaar weer door (bijna) het hele park verstopt. Tijdens het spelen kom je ze vanzelf tegen. Kom ook als je durft! Op woensdag 19 oktober is er een speciale avond (van 18.00 tot 21.00 uur) voor kinderen t/m 7 jaar. En op vrijdag 21 oktober is de avond (van 19.00 tot 22.00 uur) voor echte durfals van 8 t/m 12 jaar.

De voorverkoop van de avondkaarten is gestart. In de voorverkoop kost een entreekaart € 5,50. Op de avond zelf betaal je € 6,50 voor een entreekaartje. Klik HIER om direct jouw kaartjes te bestellen of schaf ze aan tijdens jouw bezoek.

Let op!
– Het park sluit op woensdag om 17.00 uur en op vrijdag om 18.00 uur i.v.m. de avondopenstelling!
– Jaarkaarten en Rotterdampassen zijn tijdens de speciale avondopenstellingen niet geldig zijn. Overdag kan je hier wel gewoon gebruik van maken.
– In verband met de verwachte toeloop van alle griezelfans tijdens de avonden adviseren wij, i.v.m. de geringe parkeergelegenheid, iedereen graag zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets te komen. Houd er rekening mee dat er deze avonden, t.a.v. parkeren, streng gehandhaafd zal worden. Plan HIER alvast je reis met het openbaar vervoer en lees meer over onze bereikbaarheid. 

halloween heksen bezems

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl