Plaswijckpark | Halloween - Plaswijckpark
Menu

Halloween

Lees meer

Van zaterdag 17 t/m zondag 25 oktober is het weer tijd voor pompoenen, griezels, spoken en spinnen, ofwel het is herfstvakantie. En dat betekent natuurlijk dat Plaswijckpark weer in het teken staat van Halloween! Ook deze herfstvakantie hebben wij weer dagelijks griezelig leuke activiteiten en zijn er twee speciale avondopenstellingen!

Overdag kun je tussen 11.00 en 17.00 uur lekker komen knutselen, heksenbezems maken en geschminkt worden als je favoriete griezel.

Halloween in Plaswijckpark is pas echt griezelig als het donker is, dus kun je weer spelen in het donker. Onze griezels zitten ook dit jaar weer door (bijna) het gehele park verstopt. Tijdens het spelen kom je ze vanzelf tegen. Kom ook als je durft! Op woensdag 21 oktober is er een speciale avond (van 18.00 tot 21.00 uur) voor kinderen t/m 7 jaar. En op vrijdag 23 oktober is de avond (van  19.00 tot 22.00 uur) voor echte durfals van 8 t/m 12 jaar. Let op! Het park sluit op woensdag om 17.00 uur en op vrijdag om 18.00 uur i.v.m. de avondopenstelling!

Entreebewijzen voor beide avonden zijn € 5,50 in de voorverkoop en € 6,50 op de avond zelf.
De voorverkoopkaarten kun je tot één dag voor het evenement online kopen. De entreebewijzen voor woensdagavond kun je dus t/m dinsdag bestellen en voor vrijdagavond t/m donderdag.

Let op! Om mogelijke verwarring te verduidelijken willen wij hierbij nogmaals aangeven dat jaarkaarten en Rotterdampassen tijdens de speciale avondopenstellingen niet geldig zijn. Overdag kan je hier wel gewoon gebruik van maken. 

halloween heksen bezems

Heksen bezems maken is een feestje!

Schrijf je in voor meer avontuur

De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox.

  •  *
    naam@bedrijf.nl